Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2014. Szeptember 24. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Családi élményvölgyet építenek a Mátrában

Családi élményvölgyet építenek a Mátrában

Családi élményvölgyet hoz létre a Mátrában a karitatív program szervező, amihez önkéntes munkahelyi kollektívák segítségét is várják.

A karitatív program szervező kezdeményezésére és koordinálásában hamarosan három komoly projekt is indul a Mátrában, melynek lényege, egy európai színvonalú, családi élményvölgy kialakítása. A város és a helyi TDM támogatásával megvalósuló projekthez szívesen csatlakozott további támogatóként az Egererdő Zrt. és a kivitelezéshez nélkülözhetetlen segítséget nyújt a High-Tech Sportok Bázisa, valamint néhány cég is, amelynek munkatársai karitatív program keretében végzik majd el a felújításokat és alakítják ki az új létesítményt.
A három projekt három ütemben valósul meg. Elsőként szeptemberben az Erdei tornapálya eszközei újulnak meg és bővülnek további tíz eszközzel. A második szakaszban a Zsiványok tanyája tűzrakó és pihenő helyei születnek újjá. A legnagyobb projekt marad a legvégére, ez egy svájci park mintájára megépülő családi patak-játékokat magába foglaló vízi élményvölgy.
Az országban egyedülálló kezdeményezés lényege, hogy a cégek csapatépítő program keretén belül, olyan tevékenységet végeznek, amelynek végeredménye egy maradandó és a közösség szolgálatába állítható produktum.
Az így megvalósuló élményvölgyre nincs forrás, de eu-s pályázati források sem vonhatók be, ezért nélkülözhetetlen a cégek önkéntes segítsége! Várják a vállalkozó kedvű munkahelyi kollektívákat és minden, a projekt sikeréhez hozzájáruló segítséget.

Forrás: hrportal.hu

Vissza a főoldalra

Címkék: mátra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:20, vasárnap | Helyi

Kína gyors felemelkedésére nem nagyon van példa a gazdaságtörténelemben

Kína egy olyan csoda végén, jobb esetben a közepén van, amire még nem nagyon láttunk példát a globális gazdaság-történelemben.

2024. Május 12. 08:13, vasárnap | Helyi

A magyar grafikus zseni élete - Würtz Ádám

Harminc éve, 1994. május 13-án halt meg Würtz Ádám Munkácsy Mihály-díjas grafikus, illusztrátor.

2024. Május 12. 08:10, vasárnap | Helyi

Halálos baleset történt Csécse és Szarvasgede között.

Fának csapódott egy autó a Nógrád vármegyei Csécse és Szarvasgede között szombat este, a jármű sofőrje a helyszínen meghalt közölte az Országos Mentőszolgálat és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

2024. Május 12. 08:00, vasárnap | Helyi

Szeles idő hozza vissza a napsütést.

Kezdetben többfelé számíthatunk erősen felhős időre, az Alföldön elszórtan záporok is kialakulhatnak.