Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Június 03. 13:04, hétfő | Helyi
Forrás: police

Csak autózni akart

Csak autózni akart

A balassagyarmati rendőrök beazonosították, majd elfogták a 19 éves férfit, aki engedély nélkül elvitte, majd összetörte ismerőse gépkocsiját.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. június 2-án 14 óra 15 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Patak községben egy gépjármű háznak csapódott.

A balassagyarmati rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek, és a 19 éves gépkocsivezetőt – aki a helyszínt elhagyta – beazonosították és a rendőrkapitányságra előállították.

A beszerzett adatok alapján a férfi 2019. június 2-án 14 óra körül a teraszablakot betörte, majd bement egy pataki ingatlanba. A családi házban magához vette az ott lakó férfi tulajdonát képező tehergépkocsi indítókulcsát, majd ezt követően az ingatlan előtt parkoló járművel elindult és közel 150 méter megtételét követően – tolatás közben – nekiütközött egy ingatlan falának. A férfi a helyszínt elhagyta és gépjármű indítókulcsát visszavitte a családi házba. Megállapítást nyert az is, hogy a férfit korábban a Balassagyarmati Rendőrkapitányság jogerős határozatával 2019. december 28-ig minden közúti jármű vezetésétől eltiltotta.

A rendőrök a férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 08:32, csütörtök | Helyi

5 motiváló és inspiráló olimpiai történet

Biztosan mindenki emlékezetben él pár olyan sport történet, siker, amit soha nem fog elfelejteni. Ezek szuper történetek arra az esetre is, ha egy kis inspirációra, vagy motivációra lenne szükségünk.

2019. Október 16. 09:53, szerda | Helyi

Iskolában robban a bomba

A salgótarjáni rendőrök pár napon belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül robban a bomba.

2019. Október 16. 08:28, szerda | Helyi

“Társasan” szép az élet

Az önfeledt szórakozás mellett a társasjátékoknak komoly fejlesztő hatása is van a gyerekekre nézve.

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.