Városlista
2019. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Június 03. 13:04, hétfő | Helyi
Forrás: police

Csak autózni akart

Csak autózni akart

A balassagyarmati rendőrök beazonosították, majd elfogták a 19 éves férfit, aki engedély nélkül elvitte, majd összetörte ismerőse gépkocsiját.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. június 2-án 14 óra 15 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Patak községben egy gépjármű háznak csapódott.

A balassagyarmati rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek, és a 19 éves gépkocsivezetőt – aki a helyszínt elhagyta – beazonosították és a rendőrkapitányságra előállították.

A beszerzett adatok alapján a férfi 2019. június 2-án 14 óra körül a teraszablakot betörte, majd bement egy pataki ingatlanba. A családi házban magához vette az ott lakó férfi tulajdonát képező tehergépkocsi indítókulcsát, majd ezt követően az ingatlan előtt parkoló járművel elindult és közel 150 méter megtételét követően – tolatás közben – nekiütközött egy ingatlan falának. A férfi a helyszínt elhagyta és gépjármű indítókulcsát visszavitte a családi házba. Megállapítást nyert az is, hogy a férfit korábban a Balassagyarmati Rendőrkapitányság jogerős határozatával 2019. december 28-ig minden közúti jármű vezetésétől eltiltotta.

A rendőrök a férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 12:32, szerda | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 16. 12:03, kedd | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 15. 13:11, hétfő | Helyi

Figyelem! Vágányzár!

Vágányzár miatt nem működik a vasúti fényjelzőkészülék Patvarc külterületén.

2019. Július 12. 13:59, péntek | Helyi

Negyedszer is családbarát munkahely

Negyedik alkalommal nyerte el a megtisztelő címet a Szécsényi Rendőrkapitányság.