Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. November 18. 12:46, hétfő | Helyi

ComfoAir berendezések

ComfoAir berendezések

A termékcsalád jóvoltából otthonunkat a legmodernebb hővisszanyerős szellőztető rendszerrel szerelhetjük fel. A Zehnder cég már számos díjat és minősítést is besepert a lakótér szellőztetésben. Ők az elsők, mégsem álltak le a fejlesztésekkel. Folyamatosan zajlik, ahogy terveznek és szervizelnek is. A gépeik nagyon halk működés és alacsony áramfogyasztás mellett is kiemelkedően magas hatásfokkal működnek. Széleskörű szabályozási lehetőségek állnak rendelkezésre, a berendezés akár okostelefonról is vezérelhető.

Szellőztetés

Az ember életéhez legfontosabb a friss levegő. Az egészséges mennyiséget ablaknyitogatással nehezen fedezhetjük. De még ha fedezni is tudjuk, az magasabb energiafelhasználást fog eredményezni.

A rossz minőségű levegő kezdetben fejfájást okoz, de az általános rossz közérzet és a reggeli fáradtság is ennek a számlájára írható. Sőt fáradtságot is okozhat. Ezek csak a legjellemzőbb tünetei a nem megfelelő szellőztetésnek.

A megfelelően szellőztetett otthonban is jelen van a por és pollen, a gomba spórák és egyéb kémiai anyagok is. A rossz minőségű levegő következtében gyakoriak az allergiás és a légúti megbetegedések is.

Modern szellőztetés

A problémákra átfogó megoldást kínál az Airzone-nál kapható ComfoAir termékcsalád. Biztosítja az állandó friss levegőt ablaknyitogatás és hőmérséklet-változás nélkül. A friss levegő mellett az otthonunk páratartalmát is optimalizálja a berendezés.

A gépek Basic változatban is választhatóak. A Basic változatok árai kedvezőbbek. Mindkét gép passzívház minősített, és kimagasló ár-érték arányú. Nagyon elterjedt típus, a rendszerrel és annak működésével kapcsolatban nem lehet hibát felhozni. Használatával modern és egészséges környezetet teremthetünk.

A szellőztető kiválasztása

A választásnál a legfontosabb kritérium az ingatlan mérete, amelybe szánjuk. A Q sorozat minden gépe teljesen szenzor vezérelt, hogy mindig a legmagasabb komfortot biztosítsák. Közepes méretű, és nagy családi házak, irodák esetében is ez a legjobb választás. Főleg, hogy kategóriájában ezek a gépek rendelkeznek a legjobb paraméterekkel. A termékeknél a legfontosabb információt a maximum légszállítási adatok mutatják. Ez határozza meg, hogy milyen méretű ingatlanhoz tervezték. Hatásfokuk magas, zajszintjük minimális.

A hővisszanyerős szellőztető rendszerekkel az épületgépészet területén új fejezet nyílt meg. Akik felújítanak, vagy csak most kezdenek az építkezésbe, nekik még újdonságként hangozhat. A szigetelés és a műanyag nyílászárók használatából adódóan az ingatlanok szinte légtömörekké váltak. Így a modern szellőzetés kifejezetten fontos lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.