Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2022. Június 07. 15:29, kedd | Helyi
Forrás: police

Bűnmegelőzésről a gyermekotthonban élőknek

Bűnmegelőzésről a gyermekotthonban élőknek

A Nógrád megyei bűnmegelőzési szakemberek is részt vettek a gyermekotthonok lakóinak rendezett gyermeknapi programon.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztály munkatársai készségfejlesztő feladatokkal várták a Nógrád Megyei Gyermekvédelmi Központ által szervezett gyermeknapon a diákokat.

A Somoskői Kirándulóközpontban megtartott rendezvényen a kézműves foglalkozások, ügyességi játékok, ugrálóvár és lovaglási lehetőség mellett a gyerekek a rendőr-főkapitányság szakemberei segítségével bűnmegelőzési feladatokkal is megismerkedhettek. A Bűnmegelőzési Alosztály munkatársai vezetésével a fiatalok érdekes kompetenciafejlesztő, kreativitást erősítő és áldozatvédelemmel kapcsolatos játékos feladványokat oldhattak meg, amelynek sikeres megfejtését ajándékkal díjazták a szervezők.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.