Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Július 10. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Bűn- és balesetmegelőzési tábort rendeztek gyerekeknek

Bűn- és balesetmegelőzési tábort rendeztek gyerekeknek

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűn- és baleset-megelőzési tábort rendezett 2014. június 23. és 27. között, az idén immáron második alkalommal.

A Bűnmegelőzési Alosztály által szervezett napközis táborban a diákok sok érdekes programon vehettek részt. Megismerkedtek a rendőrség különböző szolgálati ágaival, az ott végzett tevékenységekkel, valamint játékos formában sajátítottak el olyan bűn- és baleset-megelőzési ismereteket, melyekkel biztonságosabbá tehetik mindennapjaikat. A bátonyterenyei Seconda Casa szabadidő központban az egész napot sporttal töltötték a gyerekek, melyet követően egy napos látogatást tettek a budapesti Csodák Palotájában, ahol sok érdekes eszközt, játékot próbáltak ki. Ezt követően a Szécsényi Rendőrkapitányság látta vendégül a táborozókat. A délelőtti városnézést követően a gyerekek a kapitányság udvarán népi játékokkal játszhattak, és kézműves foglalkozáson rongybabát készítettek nagy lelkesedéssel. A tábor zárásaként „Ki Mit Tud?” versenyen mutathatták meg tehetségüket a bátrabbak. A gyerekek szép élményekkel és sok hasznos ismerettel távoztak a táborból. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a nagy sikerre való tekintettel augusztus hónapban újabb tábort szervez.

Címkék: tábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.