Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Augusztus 24. 07:00, szerda | Belföld
Forrás: mti/fotó: police.hu

Bozótvágó késsel fenyegetőzve zárkózott be lányával egy egyiptomi férfi Soroksáron

Bozótvágó késsel fenyegetőzve zárkózott be lányával egy egyiptomi férfi Soroksáron

Elfogtak egy férfit, aki bozótvágó késsel fenyegetőzve, kislányával zárkózott be egy családi házba Soroksáron - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu-n.

Azt írták: a férfi még délelőtt jelent meg volt élettársa házánál a bozótvágó késsel. A rendőrséget a rémült asszony értesítette, akinek sikerült kimenekülnie, a férfi viszont a gyerekkel együtt bezárkózott. Mivel félő volt, hogy kárt tesz a nyolcéves kislányban, a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége behatolt a házba. A gyereket sérülés nélkül hozták ki, majd elfogták a 41 éves, egyiptomi állampolgárságú férfit.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése miatt indított eljárást, a férfit jelenleg kórházban őrzik - közölte honlapján a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni