Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Május 13. 12:14, szerda | Helyi
Forrás: mti

Bővítették a térfigyelő rendszert Hollókőn

Bővítették a térfigyelő rendszert Hollókőn

Három új kamerával bővítették a térfigyelő rendszert a világörökségi Hollókőn - tájékoztatta az MTI-t a Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Kelecsényi Péter elmondta: a meglévő rendszerhez kapcsolódva 3 új térfigyelő kamerát építettek ki a település különböző részein, az ófalu végén, a hollókői várnál és a Küszöb Információs Irodánál.

A fejlesztésre a Nógrád megyei falu önkormányzata másfél millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Vidékfejlesztési Program keretében meghirdetett pályázaton.

Kép: szallas.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 08:00, kedd | Helyi

Erős lehűlés jön esővel, széllel.

Északon és a Dunántúlon sokfelé számíthatunk tartós esőre, délen és keleten a napos-gomolyfelhős időben inkább záporok, délkeleten néhol zivatarok valószínűek.

2024. Április 15. 09:45, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei.

Balesetet szenvedett egy siklóernyős,Nádas és száraz fű égett ötven négyzetméteres területen,Letért az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz,Hulladék égett egy három köbméteres fém konténerben.

2024. Április 15. 08:00, hétfő | Helyi

Jön a hidegfront, heves zivatar is lehet.

Az ország déli-délkeleti felén szinte zavartalan lesz a napsütés, északon, északnyugaton több lesz a felhő az égen. Egy hidegfront hatására a délután második felétől itt már záporok, zivatarok alakulhatnak ki.

2024. Április 15. 07:19, hétfő | Helyi

Az új telefonok egyik legbosszantóbb problémájára talált megoldást az Apple

Egy új telefon kicsomagolása mindig szórakoztató élmény, a kezdeti izgalmakat azonban könnyen megkeseríthetik a beüzemelési folyamatok. A legtöbb esetben ugyanis a vásárlás előtt a készülék már hetek,