Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Május 21. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Börtönbe juttatná nagybátyját Győzike

Börtönbe juttatná nagybátyját Győzike

Kihallgatták a rendőrök Gáspár Győzőt és szeretteit a február végi, kis híján végzetes kimenetelű baltás balhé miatt.

A showman édesanyja feljelentette Győző nagybátyját, G. Lajost azért, mert az baltával rontott rájuk, miután Győzi leprostizta a férfi lányát. Később kiderült, egy többmilliós tartozás miatt szabadultak el ennyire az indulatok: Győző kétmillió forint kölcsönt adott az unokahúgának, Marikának, ám ezt azóta sem kapta vissza.
Egy ismerősük szerint ennek az az oka, hogy a híres rokon összetörte a lízingelt Renault-ját, és egymillió-nyolcszázezerbe került, hogy megjavíttassák. Győző szerint viszont egy szó sem igaz abból, hogy csúnya szavakkal illette volna unokahúgát, szerinte pedig a kocsit is már évekkel ezelőtt megjavíttatta. A feszültség azóta sem enyhül a családon belül. Sőt most kezd érdekessé válni az ügy.
– Már megtörtént a kihallgatás – sóhajtott Győző. – Mindannyiunknak be kellett mennie a szécsényi rendőrkapitányságra. Kihallgatták anyámat, a feleségemet, Beát, a testvéremet, Zsoltot, a gyerekét és természetesen Lajost is, aki baltával felfegyverkezve ránk támadott. Körülbelül egyórás volt a kihallgatás, ahol elmeséltem, mi történt.
Az ügy legnagyobb vesztese Győző édesapja, idősebb Gáspár Győző, hiszen pont a hozzá legközelebb álló két ember, a fia és a testvére között kellene igazságot tennie. Azonban a showman és a nagybátyja még kedvéért sem békül ki.
– Tőlem nem kér bocsánatot a Lajos, apu pedig a balhé óta nem foglalkozik velünk – dohogott a roma énekes.
– Szándékos bűncselekmény esetén is csak kísérletről lehet beszélni – vázolta a jogi helyzetet Magyar György, aki szerint a garázdaságtól kezdve az életveszélyt okozó testi sértés kísérlete is felvetődhet. – A balta, a kés élet kioltására alkalmas eszköz, ezért a felek viszonyát kell vizsgálni, hogy az élet kioltása volt-e a cél a támadásnál, vagy csupán egy fenyegetés. Ha valóban fennállt a közvetlen életveszély, akkor azt a törvény 2–8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetheti.
Győzike azt sem bánja, ha rokona börtönbe kerül. – Lajosnak az övére feltűzve három kés volt, egy a kezében, a másikban pedig balta, így ordította: megöllek! Tőlem ne kérjen bocsánatot, abból nem élek meg. Adja meg a pénzemet, és viszlát. Amíg Lajos lánya százezrekért jár el szórakozni, miközben törleszteni eszükbe sem jut, addig ne várjanak megértést – mondja idegesen Győzike.

Forrás: blikk.hu

További híreink

Címkék: győzike

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.