Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Augusztus 11. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Bombaigazolás Balassagyarmaton

Bombaigazolás Balassagyarmaton

Az átigazolási időszak legvégén egy volt válogatott, a Fradiban, illetve az Újpestben is megforduló Wukovics László csatlakozott a gyarmatiakhoz.

A kék-fehérek nem lankadtak a transzfer időszak utolsó perceiben sem, így elmondhatjuk, hogy övék lett a holtszezon legnagyobb csattanójú igazolása. Balaskó Iván, illetve a szlovák harmadik ligából érkező játékosokat követően is volt még egy slusszpoén a tarsolyukban.
Nem kisebb nevet tudtak magukhoz édesgetni, mint azt a Wukovics Lászlót, aki háromszoros válogatottnak vallhatja magát, illetve ezen felül azt is elmondhatjuk a támadóval kapcsolatban, hogy az 1990-es évek közepén Magyarország két legnépszerűbb csapatának a szerelését is magára ölthette.
Annak idején nagy visszhangot kiváltva a Fradiból az Újpestbe igazoló játékos a legutóbbi idényt a BLASZ 1. osztályában szereplő Unione együttesében töltötte, de ne legyen kétségünk afelől, hogy még mindig jó helyen van nála a labda.
Pár lényegesebb információ a BSE új szerzeményéről: 1970. január 22.-én látta meg a napvilágot Budapesten. Pályafutását a Ferencvárosban kezdte. A Fradiban töltött esztendők alatt 105 mérkőzésen 46 találatot könyvelhetett el. Háromszoros gólkirályként 1994-ben igazolt át az ősi rivális lila-fehérekhez. (Egy, az újpestiektől kapott lakás miatt döntött a váltás mellett, de saját elmondása szerint élete legnehezebb döntését hozta meg.) Jelenleg az FTC utánpótlásában tevékenykedik edzőként.
Pályafutása csapatai sorrendben: Ferencváros, Újpest, Dunaferr, III. kerület, Honvéd, Tirana, Tatabánya, Dabas, Aszód, Gárdony, Mezőszilas, Biatorbágy, Unione.
Wukovics László a mai BSE Magyar Kupa mérkőzésen fog bemutatkozni új klubja színeiben.
Véleményem szerint kijelenthetjük, hogy egy újabb üde színfolttal gazdagodott Nógrád megye labdarúgása! Illetve azt is bizton állíthatjuk, hogy Balassagyarmaton az aranyérem lesz a cél a közelgő bajnokságban!

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: Balassagyarmat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.