Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Május 22. 07:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Bolti tolvajt és garázdát állítottak elő a rendőrök

Bolti tolvajt és garázdát állítottak elő a rendőrök

Balassagyarmati rendőrök egy bolti tolvajt, a bátonyterenyei járőrök garázdát állítottak elő a kapitányságra, akikkel szemben - őrizetbe vételük mellett - szabálysértési eljárás indult.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. május 19-én 14 óra 50 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Balassagyarmaton egy élelmiszer áruházban egy személyt lopáson értek tetten. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a 30 éves ipolyszögi férfi a boltban a két üveg szeszes italt, édességet, és a dezodort ruházatában rejtette el, melyet követően onnan fizetés nélkül akart távozni. A férfit a biztonsági őrök a boltban megállították és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A 30 éves férfit a rendőrök a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, vele szemben tulajdon elleni szabálysértés miatt - őrizetbe vétele mellett – gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek.
***
A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály beosztottai 2014. május 19-én 10 óra 40 perckor a helyi Közösségi Ház elől állítottak elő a rendőrkapitányságra egy 56 éves férfit, aki a beszerzett adatok szerint az épület előtt tartózkodó és sorban álló személyek előtt ordibált, hangosan káromkodott. A garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a bátonyterenyei férfit - meghallgatását követően - őrizetbe vették és kezdeményezték vele szemben a szabálysértési eljárás lefolytatását.

További híreink

Címkék: bolti tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.