Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Január 11. 08:45, szerda | Helyi
Forrás: police

Biztonsági intézkedések

Biztonsági intézkedések

Egy 54 éves és egy 70 éves nőnek segítettek a Nógrád megyei rendőrök.

A helyi körzeti megbízott segítségét kérte a napokban egy mozgásában korlátozott 54 éves magyarnándori lakos, aki elmondta, hogy nincs tüzelője és egyedül él egy fűtetlen házban. A körzeti megbízott felvette a kapcsolatot a település polgármesteri hivatalával, akik tűzifát vittek a nőnek. A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei 2017. január 10-én a kora délutáni órákban ismét felkeresték az 54 éves nőt, aki elmondta, hogy azóta tud fűteni a lakásában, de betegsége miatt csak nehezen tudja behordani a tüzelőanyagot. A rendőrök segítettek az egy napra való tűzifa felhasításában és behordásában.

A Szécsényi Rendőrkapitányság járőrei és a háziorvos 2017. január 10-én röviddel 14 óra után, egy 70 éves, szécsény-pősténypusztai családi házban egyedül élő, kihűlés közeli állapotban lévő nőhöz hívták a mentőszolgálat munkatársait. A mentők az idős asszonyt fűtetlen lakóhelyéről további ellátásra kórházba szállították.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy amennyiben lakókörnyezetében a hideg időjárás miatt valaki segítségre szorul, hívják a 107-es vagy 112-es segélyhívószámok valamelyikét.

Címkék: hideg, rendőr, segítség, tél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...