Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Május 26. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Bíróság előtt a bolti tolvaj

Bíróság előtt a bolti tolvaj

A hatóság vádemelési javaslattal zárta le az 54 éves salgótarjáni nő ellen a nyomozást.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást V. Edit 54 éves salgótarjáni lakos ellen.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2013. október 16-án az egyik salgótarjáni drogériából egy természetgyógyászati árucikket kísérelt meg eltulajdonítani, melyet a nála lévő szatyorban rejtett el és azzal fizetés nélkül kívánt onnan távozni. Az 54 éves nő cselekményét a biztonsági őr észlelte és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. Megállapítást nyert továbbá, hogy V. Edit a drogériából 2013. szeptember 19. és október 16. közötti időben hasonló módszerrel parfümöt és arckrémet tulajdonított el. A gyanúsított 2014. február 13-án az egyik salgótarjáni élelmiszerboltból kísérelt meg hasonló módszerrel eltulajdonítani kolbászt, mosószert és különféle kimért hústerméket. A pénztártól ezen termékek kifizetése nélkül kívánt távozni, miközben a bolt biztonsági őre tetten érte.
A nyomozók az 54 éves nő ellen folytatott eljárást a napokban befejezték, az eljárás iratait a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldték.

További híreink

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)

2024. Április 18. 16:30, csütörtök | Helyi

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból egy epilepszia kezelésére szolgáló gyógyszer két gyártási tételét-

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból az epilepszia kezelésére szolgáló egyik gyógyszer két gyártási tételét

2024. Április 18. 16:16, csütörtök | Helyi

Influenza - NNGYK: 9800-an fordultak orvoshoz a múlt héten.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 8-14. között 9800-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK)