Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Június 09. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Bíróság elé áll a notórius fémtolvaj

Bíróság elé áll a notórius fémtolvaj

A 22 éves férfi többször visszatért a kállói ingatlanokba, ahonnan fém tárgyakat tulajdonított el.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több rendbeli lopás bűntett és vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást F. Jenő 22 éves kállói lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. február 16-án 20 óra 34 perckor egy kállói családi ház teljesen körbekerített udvarára bement, majd az épület bejárati ajtaját kifeszítette, de a riasztó bekapcsolását követően a helyszínről elmenekült. Ezt követő időszakban F.Jenő az ingatlan udvarára több esetben visszatért, ahonnan a vascsőből készült kerti lugas vázát, és még további fém tárgyat tulajdonított el. Megállapítást nyert továbbá az is, hogy F. Jenő 2014. február 17-én az éjszakai és február 24-én a hajnali órákban egy másik kállói ingatlan kertkapujáról a lakatot leverte, majd a fészer ajtaját leemelve, onnan házi készítésű trafót és különféle villanyvezetéket, golyós elzáró csapokat tulajdonított el. A nyomozók a 22 éves férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, valamint kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet a bíróság elrendelt.
A nyomozást a hatóság a napokban lezárta és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Pásztói Járási Ügyészségnek megküldte.

Címkék: bíróság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 06. 08:00, hétfő | Helyi

Szeles, de napos, meleg hétkezdet.

Csupán fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, zápor, zivatar kialakulásának minimális lesz az esélye.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő