Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Augusztus 21. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Betörtek a lakatlan házba

Betörtek a lakatlan házba

Szabadidős rendőr észlelte a betörést, nyomkövető kutya vezetett a betörőkhöz.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Béla és L. Angéla 23 éves, valamint K. Ádám 24 éves mátranováki lakosok ellen.Egy szabadidős rendőr észlelte 2013. augusztus 18-án a délutáni órákban, hogy egy mátranováki lakatlan családi ház melléképületének ajtaja fel van feszítve. A helyszínről indított nyomkövető kutya a rendőröket egy helyi családi ház bejárati ajtajáig vezette. Ezt követően megállapítást nyert, hogy a házban lakó 23 éves férfi és két társa gyanúsíthatóak megalapozottan a bűncselekmény elkövetésével, akik a rendelkezésre álló adatok alapján az ingatlan nyári konyhájának ajtaját kifeszítették és onnan élelmiszereket, és különféle használati tárgyakat tulajdonítottak el.
A rendőrök B. Bélát és társait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonított értékeket a hatóság tagjai a házkutatásokon felkutatták, lefoglalták és a sértett részére visszaadták.

Címkék: lakatlan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:15, szombat | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárjára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák