Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Május 17. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Betört, rongált, garázdálkodott

Betört, rongált, garázdálkodott

Egy 36 éves férfit vettek őrizetbe a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás bűncselekmények miatt, valamint garázdaság és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást O. Gyula 36 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2018 decembere és 2019. április 16. közötti időszakban egy etesi és két salgótarjáni ingatlanba tört be. A férfi egy családi ház ajtajáról lefeszítette a lakatpántot, míg a további két épület bejárati ajtaját befeszítette. O. Gyula az ingatlanokat átkutatta, majd két házból készpénzt, szőnyeget, mosógépet, szobanövényeket és egyéb tárgyakat tulajdonított el, míg az egyikből nem vitt el semmit. A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy ez év áprilisában - eddig ismeretlen társával - egy italbolt bejárati ajtaját erőszakkal befeszítette, majd onnan szeszes italokat, édességeket, valamint a pénztárgépből készpénzt tulajdonítottak el.

A beszerzett adatok alapján a salgótarjáni lakos 2019 januárjában egy általa ismert férfi családi házához ment, ahol kiabált, majd szándékosan kitörte az ingatlan ablakának üvegeit.

A rendőrök O. Gyulát a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, ismeretlen társa felkutatása folyamatban van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.