Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2013. Március 21. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Betörések és testi sértés a számláján

Betörések és testi sértés a számláján

Több helyen is járt Ipolytarnócon a betörő - őrizetbe vették.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra 2013. március 18-án 06 óra 30 perckor tett bejelentést egy állampolgár, mely szerint az Ipolytarnócon lévő, körbekerített családi házának zárt ablakát ismeretlen személy kifeszítette, majd azon keresztül a lakásba jutva onnan eltulajdonított 60.000 Ft értékű láncfűrészt.
A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol az adatgyűjtés során rövid időn belül megállapítást nyert, hogy a bejelentésben szereplő, és az éjszaka során a községben még további bűncselekmények elkövetésével is, O. József 23 éves helyi férfi gyanúsítható megalapozottan, akit a rendőrök elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozás eddigi adatai alapján a férfi gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2013. március 18-ára virradó éjszaka egy ipolytarnóci családi ház fészerének tetejét megbontotta és onnan kenőolajat és benzint tulajdonított el. Majd egy másik családi házat „felkeresve”, a nyári konyha bejárati ajtajáról lefeszítette a lakatpántot, ahonnan azonban a kutatás ellenére nem tulajdonított el értéket.
Ezt követően még a hajnali órákban lakásán 27 éves élettársával hangos szóváltásba került, akit ezt követően többször ököllel megütött. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett. A rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók több rendbeli dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás, súlyos testi sértés elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, és őrizetbe vették.

Címkék: betörő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Helyi

A TikTok fellép a mesterséges intelligencia ellen

A TikTok mostanra az egyik legnagyobb közösségi felületté vált és napi szinten százmilliók használják. Egyre több rajta az olyan tartalom, amelyet mesterséges intelligencia segítségével állítanak elő

2024. Május 20. 08:00, hétfő | Helyi

Folytatódik a zivataros-napos idő.

Eleinte helyenként, majd délutántól egyre több helyen kell számítani esőre, záporra, zivatarra, amelyeket felhőszakadás, jégeső kísérhet.

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.