Városlista
2023. január 28, szombat - Károly,

Hírek

2022. Május 26. 15:18, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Beszámoló a képviselő testületi ülésen

Beszámoló a képviselő testületi ülésen

A Salgótarján Közgyűlése egyhangúlag elfogadta Ponyi Béla rendőr ezredes beszámolóját.

Ponyi Béla rendőr ezredes, a Salgótarjáni Rendőrkapitányág vezetője a Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában 2022. május 26-án 9 órakor kezdődő képviselő testületi ülésen számolt be a megyeszékhely közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről és a 2021. évben végrehajtott feladatokról, az elért eredményekről.

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, és Ponyi Béla rendőr ezredes a beszámolót követően válaszolt a képviselő testületi tagok feltett kérdéseire és felvetéseikre. Köszönetet mondtak a város vezetésének a rendőrség munkájának szakmai támogatásáért.

A Közgyűlés megköszönte a Salgótarjáni Rendőrkapitányság állományának munkáját, és egyhangúlag elfogadta a rendőrkapitány beszámolóját.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 28. 13:41, szombat | Helyi

Aranytömbökké olvasztották a lopott arany granulátumot a tolvajok

Aranytömbökké olvasztották a lopott arany granulátumot a tolvajok, akikkel szemben a Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség emelt vádat.

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.