Városlista
2019. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2019. Január 15. 19:38, kedd | PR

Bérelj limuzint minden alkalomra, avagy a luxus mindenkinek jár!

Bérelj limuzint minden alkalomra, avagy a luxus mindenkinek jár!

Ha vonz a hírességek életstílusa, szívesen átélnéd a különlegesség atmoszféráját, akkor rendelj limuzint! Itt a remek alkalom egy kis luxusra!

Persze nem mindegy, hogy mindezt hol teszitek meg, hiszen ehhez kell egy megbízható csapat, aki mindezt elérhető áron kínálja. Szerencsére mi találtunk egyet, aki mindenki számára elérhetővé teszi ezt a luxus életérzést, a limuzinos élményt!

Ha közeleg egy szülinap, vagy ha a leány-, vagy legénybúcsút tennéd felejthetetlenné, akkor ne habozz, Budapesten ingyenes kiállással bérelhetsz limuzint. Hogy miért jó ez? Lássuk csak:

• Óriási meglepetés éri az ünnepeltet, ha a tudtán kívül egy limuzinnal állítasz be érte. Ugyanilyen reakciót zsebelhetsz be a barátnőid részéről, ha a leánybúcsú kezdetén egy limuzinnal gördülsz be a találkozóra és úgy indultok az éjszakába.
• A bérelhető limuzinokat a résztvevők számához igazodva választhatod ki, hiszen a 8 személyestől kezdve a 24 személyesig válogathatsz a 4 féle limuzin közül.
• A lesötétített ablakoknak hála senki nem kukkanthat be a limuzinba, csak akkor láthatnak titeket kívülről, ha a tetőablakba álltok, hogy integethessetek a közeli autósoknak, gyalogosoknak.
• A belső tér igazán elegáns és sikkes, mivel például a 9+1 személyes Chrysler 300 C belső tere tökéletes összhangot alkot a fekete-fehér kontraszt ellenére is, ami a belsejét jellemzi. A fekete bőr kanapéhoz remekül passzol a hófehér bárpult, aminek a rejtekében hűtött italok várják, hogy kibontsák őket.
• A belső világítás pedig igazán mesés, hiszen különböző LED világítások, lézer fény és komplett lézer show áll a rendelkezésetekre. Emellett, hogy az élmény teljes legyen, ingyenes wifi szolgáltatás segítségével kereshetitek meg a kedvenc zenéiteket, vagy tölthetitek fel a képeiteket azonnal a közösségi fórumokra. Ezután már csak győzzétek az érkező like-okat életetek legjobb fotóira.

Ha mindez nem lenne elegendő, minden limuzinbérléshez jár egy hűtött, jó minőségű ajándék pezsgő, amit kérésetekre a limuzin sofőrje bármikor kibont és kitölt számotokra. Ezen felül pedig maximális eleganciával és előzékenységgel, egy hírességhez méltón nyitja előttetek az ajtót és gondoskodik a hibátlan szórakozásról. Sikkes lesz ilyen feltételek mellett megérkezni a célhoz.

A rendelést a Limuzinberles-budapesten weboldalon leadhatjátok emailben, de akár telefonon is. Még nem is beszéltünk egy óriási lehetőségről, amit érdemes kihasználhatok, mivel akik az ő autóikkal érkeznek, azok számára a Liget Clubba és a Morrison’s 2-be ingyenes a belépés, valamint egy welcome shot-ra is a szórakozóhely vendégei vagytok.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Július 08. 18:31, hétfő | PR

Most is aktuális a kazán-kérdés

A nyár nem csak a strandolás, hanem a házfelújítás ideje is. Akár új otthonba költözésről, akár korszerűsítésről van szó, érdemes körültekintően körüljárni a kondenzációs kombi kazán piacot.

2019. Július 08. 18:30, hétfő | PR

Okosan locsolni a hőségben

A nyár a kerti partik, sütögetések időszaka, amikor családunk és barátaink körében töltjük időnket, borozgatunk, fürdünk a medencében, közösen élvezzük a kert adta lehetőségeket és élményeket.

2019. Július 08. 18:28, hétfő | PR

Garancia kisokos

Nincs bosszantóbb, mikor egy háztartási kisgép nem sokkal a vásárlást követően meghibásodik, esetleg el sem indul, vagy valamilyen sérülés következtében tönkremegy. Mit lehet ilyenkor tenni?