Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. November 14. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Bemutatták a Jobbik Nógrád megyei képviselőjelöltjeit

Bemutatták a Jobbik Nógrád megyei képviselőjelöltjeit

Nógrád megye mindkét választókerületében indít egyéni országgyűlési képviselőjelöltet a Jobbik, a salgótarjáni Kutas Józsefet és a varsányi Kiss Lászlót szerdán mutatták be Salgótarjánban sajtótájékoztatón.

Fábián Gábor megyei kampányfőnök elmondta, más pártokkal nem lesz együttműködésük, civil szervezetekkel viszont folytatnak tárgyalásokat. Azt mondta, hogy a Jobbik azokat képviseli, akiknek a Fideszből és az MSZP-ből is elegük van.
A kampányfőnök kijelentette, a Jobbik a pártok választási eredményének sorrendjében sem a második, sem a harmadik helyet nem szeretné, a győzelemre törekszik, és úgy gondolják, hogy ezt el is fogják érni.
Nógrád megye korábbi négy választókerületét az új választási törvény kettőre csökkentette. Az ellenzéki párt az 1. számú, 47 települést összefogó salgótarjáni választókerületben a 45 éves salgótarjáni kisvállalkozó, kereskedő Kutas Józsefet indítja.
A 84 településes balassagyarmati kerület képviselőjelöltje Kiss László, Varsányban élő 33 éves agrármérnök, aki mezőgazdasági vállalkozóként szarvasmarha-tenyésztéssel és növénytermesztéssel foglalkozik.
A Jobbik mezőgazdasági bizottságában is dolgozó jelölt azt hangsúlyozta, hogy a Jobbik semmilyen körülmények között nem engedélyezné, hogy külföldi állampolgár termőföldet vásárolhasson Magyarországon.
A kampányfőnök elmondta még, hogy a három hónaposra tervezett kampányban a képviselőjelöltek valamennyi településre elmennek, és a helybeliekkel, a polgármesterekkel folytatott beszélgetések után állítják össze helyi programjaikat.

Címkék: jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 06. 08:00, hétfő | Helyi

Szeles, de napos, meleg hétkezdet.

Csupán fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, zápor, zivatar kialakulásának minimális lesz az esélye.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.