Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. November 10. 14:05, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Befektetőbarát Diósjenő

Befektetőbarát Diósjenő

„Befektetőbarát Település” címet nyert a Nemzeti Külgazdasági Hivatal programjában nyújtott sikeres teljesítményéért Diósjenő önkormányzata.

A hivatal még tavasszal hirdette meg a több képzési modulból álló országos programját. Az Észak-magyarországi régióban szeptember és november között tartott a rendezvénysorozat, amelyben segítséget nyújtottak a húsz résztvevő településnek a befektetők fogadására való felkészülésben, valamint a település befektetésösztönzési stratégiájának kialakításában. A jelentkezők vállalták, hogy a rendezvény minden modulján részt vesznek, majd november hetedikéig a szakmai képzéseken elsajátított ismeretek alapján elkészítik a településükre vonatkozó befektetésösztönzési stratégiát. Diósjenő képviselő-testülete úgy döntött, hogy a település is részt vesz a „Befektetőbarát Települések” programban. A feltételek sikeres teljesítésével pedig jogosulttá váltak a cím és a hozzá kapcsolódó logó használatára.

Címkék: Diósjenő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.