Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2013. December 05. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Becsó nekiment Boldvainak

Becsó nekiment Boldvainak

A Nógrád Megyei Közgyűlés fideszes elnöke szerint a szocialisták miatt nőtt a munkanélküliség a megyében. Alighogy bejelentették az MSZP jelöltjeit, Becsó nyomban nekiment Boldvai Lászlónak.

- Boldvai László egykor a párt pénztárnoka volt, neve a Tocsik-ügyben, egy meg nem valósult salgótarjáni gyémántcsiszoló üzem, valamit félmilliárd forint értékűre becsült villája révén vált ismertté - mondta.
2006 és 2010 között Boldvai László egyéni képviselőként 32 millió forint értékű beruházást intézett el Salgótarjánnak, míg Székyné Sztrémi Melinda, a város jelenlegi polgármestere, fideszes országgyűlési képviselő 2,7 milliárd forinttal gazdagította a várost munkájával 2010 óta - jelentette ki Becsó Zsolt.
A politikus hangsúlyozta, hogy 2002 és 2010 között éppen a szocialisták miatt nőtt Nógrád megyében az eladósodás, a munkanélküliség, a fiatalok elvándorlása.
"Mesterházy és Boldvai napjainkban láthatják, hogy a bukott baloldal kormányzásával ellentétben, a megszorítások helyett ma a családok terhei jelentősen csökkennek" - jelentette ki Becsó Zsolt, hozzátéve, hogy "csökken a rezsi, csökken a kiskeresetű családok adója. A kormány, az önkormányzatok, a vállalkozások erőfeszítéseinek köszönhetően mára az állástalanok száma is a válság előtti szintre csökkent megyénkben."

Címkék: Becsó Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 19:50, kedd | Helyi

4iG: az Antenna Hungária holding társaságként működik tovább.

Az Antenna Hungária Zrt.-ből az infrastruktúra és a kereskedelmi egységek is leválnak, ezzel külön vállalatokban működnek tovább a kereskedelmi, valamint az infrastruktúra divíziók.

2024. Május 21. 12:00, kedd | Helyi

Idén csaknem ötszáz oktatási intézmény pályázott az állatbarát címre.

Negyedik alkalommal hirdette meg az állatvédő és állatbarát címek elnyerését célzó pályázatát az Állatorvostudományi Egyetem és az Állatvédelem gyerekeknek Facebook-oldal, amelyre az idén csaknem ötszáz oktatási intézmény nevezés

2024. Május 21. 11:11, kedd | Helyi

Falba rejtett pénz.....

Kifosztotta idős áldozatát egy 18 éves Karancskeszin élő férfi, majd az asszonytól zsákmányolt pénz egy részét otthonának falába dugta el.

2024. Május 21. 09:00, kedd | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - Mahosz-szóvivő: vélhetően nagy sebességgel ütközött a motorcsónak.

A motorcsónak típusából arra lehet következtetni, hogy nagy sebességre volt képes a hobbihajó, a roncsokból ítélve pedig gyaníthatóan nagy sebességgel is ütközött mondta a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője.