Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Július 01. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: kormany, infonograd

Batthyányi Strattmann díjat kapott Nadim doktor

Batthyányi Strattmann díjat kapott Nadim doktor

Dr. Al Ghaoui Nadim, szülész-nőgyógyász főorvos az egészségügy egyik legrangosabb díját, a Batthyányi Strattmann László díjat érdemelte ki több mint négy évtizedes gyógyító munkája elismeréseként.

Minden évben július 1-jén ünnepeljük Semmelweis Ignác, a gyermekágyi láz gyógymódja feltalálójának születésnapját, ami egyben a magyar egészségügy legnagyobb ünnepe. Az anyák megmentőjének 197. születésnapját, nemcsak megemlékezésekkel ünneplik, hanem országszerte elismeréseket adnak át az egészségügy dolgozóinak a Semmelweis Nap alkalmából és köszönik meg egész éves munkájukat.

Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár és Mészáros János egészségügyi koordinációért felelős helyettes- államtitkár átadták az egészségügyi ellátás fejlesztése érdekében végzett szakmai munkája, kimagasló teljesítménye elismeréseként a Batthyány-Strattmann László-díjat Dr. Al Ghaoui Nadim, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház Szülészet-nőgyógyászati osztály osztályvezető főorvosának.

Nadim doktor az egyetem elvégzése után kezdett Salgótarjánban dolgozni, szülész-nőgyógyászként, később gyermeknőgyógyász és orvos-jogász képzettséget is szerzett. Bár 2000 óta a gyöngyösi kórházban dolgozik, ma is Salgótarjánban él, és nagy figyelemmel, szeretettel látja el a hozzá forduló lányokat, asszonyokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.