Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Szeptember 18. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Baseball ütővel és vasrúddal fenyegetőztek

Baseball ütővel és vasrúddal fenyegetőztek

Egy bátonyterenyei parkolóban támadtak a sértettre a gyanúsítottak.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Cs. Zsolt 35 éves bátonyterenyei, L. Norbert 33 éves pásztói lakos és egy férfi társuk ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. szeptember 15-én 15 óra körüli időben egy bátonyterenyei parkolóban a gyanúsítottak - Cs. Zsolt kezében egy vasrúddal, férfi társuk egy baseball ütővel - egy 24 éves férfit hangosan többször bántalmazással fenyegették meg. Ezt követően sértettet a három férfi többször megrúgta, ököllel megütötte. A bántalmazás következtében a sértett megsérült. A rendőrök a tetteseket elfogták.

További híreink

Címkék: bátonyterenyei

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:00, péntek | Helyi

Pofátlan(tan)ítás Salgótarjánban!

Az érintett útszakaszon nem ő volt az első járművezető, aki így közlekedett és felháborodást váltott ki az arra haladó, szabályosan haladó sofőrökből.

2024. Május 10. 08:00, péntek | Helyi

Kellemes májusi idő.

Országszerte sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor.

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)