Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2017. Augusztus 04. 11:34, péntek | Helyi
Forrás: police

Baleseti összesítő Nógrád megyéből

Baleseti összesítő Nógrád megyéből

Az elmúlt 24 órában a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Bátonyterenye belterületén közlekedett motorkerékpárral egy fiú 2017. augusztus 3-án 16 óra 42 perc körül, amikor egy egyenes útszakaszon elvesztette a jármű irányítása felett az uralmát és a jobb oldali padkára lehaladva egy beton híd szélének ütközött. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője megsérült.

Salgótarján Pintértelep városrész területén egy férfi közlekedett 17 óra körül személygépkocsijával Mátraszele irányából Salgótarján irányába, amikor az úttestről lesodródott és az út melletti árokba hajtott. A baleset következtében a gépjármű vezetője súlyos sérülést szenvedett.

A jelenlegi adatok alapján egy nő közlekedett kerékpárjával 19 óra körül a 23-as számú főúton a maconkai kereszteződés irányából Kisterenye lakott területe irányába, amikor egy egyenes útszakaszon a vele azonos irányba közlekedő gépjármű a jobb oldalával előzés közben a kerékpár kormányának érintőlegesen nekiütközött. Az ütközés következtében a kerékpáros elesett és könnyű sérülést szenvedett.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 05. 13:19, péntek | Helyi

Mindent vitt a szécsényi betörő

Gyanúsítottként hallgattak ki egy 38 éves férfit a nyomozók.

2020. Június 04. 10:55, csütörtök | Helyi

Elfogták a körözött személyt

Elfogatóparancs volt érvényben egy 31 éves férfi ellen.

2020. Június 04. 10:49, csütörtök | Helyi

Piktogrammal a gyalogosok biztonságáért

Nógrád megyében is előzzük meg, hogy balesetet szenvedjen egy mobilt, vagy fülhallgatót használó gyalogos.

2020. Június 03. 15:06, szerda | Helyi

Kutyákkal és lóháton Nógrád megye biztonságáért

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén teljesítenek szolgálatot a Készenléti Rendőrség munkatársai.