Városlista
2019. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2017. Augusztus 04. 11:34, péntek | Helyi
Forrás: police

Baleseti összesítő Nógrád megyéből

Baleseti összesítő Nógrád megyéből

Az elmúlt 24 órában a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Bátonyterenye belterületén közlekedett motorkerékpárral egy fiú 2017. augusztus 3-án 16 óra 42 perc körül, amikor egy egyenes útszakaszon elvesztette a jármű irányítása felett az uralmát és a jobb oldali padkára lehaladva egy beton híd szélének ütközött. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője megsérült.

Salgótarján Pintértelep városrész területén egy férfi közlekedett 17 óra körül személygépkocsijával Mátraszele irányából Salgótarján irányába, amikor az úttestről lesodródott és az út melletti árokba hajtott. A baleset következtében a gépjármű vezetője súlyos sérülést szenvedett.

A jelenlegi adatok alapján egy nő közlekedett kerékpárjával 19 óra körül a 23-as számú főúton a maconkai kereszteződés irányából Kisterenye lakott területe irányába, amikor egy egyenes útszakaszon a vele azonos irányba közlekedő gépjármű a jobb oldalával előzés közben a kerékpár kormányának érintőlegesen nekiütközött. Az ütközés következtében a kerékpáros elesett és könnyű sérülést szenvedett.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 12:32, szerda | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 16. 12:03, kedd | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 15. 13:11, hétfő | Helyi

Figyelem! Vágányzár!

Vágányzár miatt nem működik a vasúti fényjelzőkészülék Patvarc külterületén.

2019. Július 12. 13:59, péntek | Helyi

Negyedszer is családbarát munkahely

Negyedik alkalommal nyerte el a megtisztelő címet a Szécsényi Rendőrkapitányság.