Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2019. Január 28. 12:20, hétfő | Helyi
Forrás: police

Baleseti összesítő - Nógrád megye

Baleseti összesítő - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 29 éves nő 2019. január 27-én 9 óra 30 perc körül Renault típusú személygépkocsijával közlekedett a 21-es számú főúton, Hatvan irányából Salgótarján felé. Haladása során, egy enyhén jobbra ívelő útkanyarulatban a nedves úttesten az autóval megcsúszott és először a bal oldali szalagkorlátnak ütközött, majd onnan a jobb oldali szalagkorlátnak csapódott. A balesetben a jármű vezetője könnyebben sérült.

A 21-es számú főúton Pásztó irányába közlekedett Suzuki típusú autójával 12 óra 15 perckor egy 82 éves férfi, amikor haladása során későn vett észre egy előtte forgalmi okból megálló autót és annak hátulról nekiütközött. A balesetben a 82 éves sofőr – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyosan megsérült.

A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Az aktuális időjárási viszonyokra való tekintettel, a balesetek megelőzése érdekében kérjük fogadják meg baleset-megelőzési tanácsainkat!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 08:00, szerda | Helyi

Felszakadozik a felhőzet.

Kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék.