Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi
Forrás: police

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.

Egy 18 éves férfi 13 óra 15 perc körül közlekedett személygépkocsival Salgótarján belterületén, a 21-es számú főúton, amikor balra, a Kassai sorra történő kanyarodása során összeütközött a Beszterce lakótelep irányából a városközpont irányába egyenesen haladó motorossal. A balesetben a motort vezető férfi megsérült.

Mátraszele irányából Salgótarján felé haladt személygépkocsival egy 18 éves férfi 2019. október 13-án 9 óra 40 perckor, amikor az úttest jobb oldali útpadkáján haladó gyalogost a jármű visszapillantó tükrével elsodorta. A gyalogosan közlekedő férfi a baleset következtében megsérült. A gépjármű vezetőjének alkoholszondás vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.

Az elmúlt 24 órában a Nógrád megyei rendőrök további egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 10:12, csütörtök | Helyi

Cáfolat

A rendőrség reagál a sajtóban és a közösségi médiában megjelent valótlan állításokra, amely szerint a rendőrök nem megfelelően jártak el egy bántalmazott nő ügyében.

2019. November 13. 13:28, szerda | Helyi

6 gépkocsit törtek fel Salgótarjánban

A salgótarjáni nyomozók beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit.

2019. November 13. 13:00, szerda | Helyi

Kábítószerrel kereskedett

Egy 30 éves nógrádmegyeri férfit fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2019. November 12. 10:52, kedd | Helyi

Balesetek az elmúlt napból - Nógrád megye

Az egyik balesettel érintett gépjárművet vezető nő ellenőrzése során az alkoholszonda pozitív jelzést adott.