Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi
Forrás: police

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.

Egy 18 éves férfi 13 óra 15 perc körül közlekedett személygépkocsival Salgótarján belterületén, a 21-es számú főúton, amikor balra, a Kassai sorra történő kanyarodása során összeütközött a Beszterce lakótelep irányából a városközpont irányába egyenesen haladó motorossal. A balesetben a motort vezető férfi megsérült.

Mátraszele irányából Salgótarján felé haladt személygépkocsival egy 18 éves férfi 2019. október 13-án 9 óra 40 perckor, amikor az úttest jobb oldali útpadkáján haladó gyalogost a jármű visszapillantó tükrével elsodorta. A gyalogosan közlekedő férfi a baleset következtében megsérült. A gépjármű vezetőjének alkoholszondás vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.

Az elmúlt 24 órában a Nógrád megyei rendőrök további egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 19. 13:28, szerda | Helyi

Rendszám nélkül közlekedett

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy 44 éves sóshartyáni férfi ellen.

2020. Február 18. 11:30, kedd | Helyi

Drog a zsebben

A rendőrök Karancslapujtő belterületén igazoltattak két férfit, akiknek a ruházatából kábítószert foglaltak le.

2020. Február 18. 11:03, kedd | Helyi

Az internet veszélyei

A rendőrök egy hét alatt több Nógrád megyei iskolában látták el tanácsokkal a diákokat a biztonságos internethasználat érdekében.

2020. Február 18. 10:43, kedd | Helyi

A kivetítős lámpák egyes típusainak jellemzői

A kivetítős éjjeli fények egészen új dimenziót nyithatnak az otthonunk éjszakai világításának a megvalósításában, ezért mindenképp érdemes jobban is megismerkednünk velük.