Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi
Forrás: police

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.

Egy 18 éves férfi 13 óra 15 perc körül közlekedett személygépkocsival Salgótarján belterületén, a 21-es számú főúton, amikor balra, a Kassai sorra történő kanyarodása során összeütközött a Beszterce lakótelep irányából a városközpont irányába egyenesen haladó motorossal. A balesetben a motort vezető férfi megsérült.

Mátraszele irányából Salgótarján felé haladt személygépkocsival egy 18 éves férfi 2019. október 13-án 9 óra 40 perckor, amikor az úttest jobb oldali útpadkáján haladó gyalogost a jármű visszapillantó tükrével elsodorta. A gyalogosan közlekedő férfi a baleset következtében megsérült. A gépjármű vezetőjének alkoholszondás vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.

Az elmúlt 24 órában a Nógrád megyei rendőrök további egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 10:03, kedd | Helyi

Az elmúlt nap balesetei

Az elmúlt napon nem érkezett személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről bejelentés.

2020. Szeptember 28. 14:21, hétfő | Helyi

Az októberi hétvégéken is lehet utazni Dunakanyar-napijeggyel

2020. Szeptember 28. 10:49, hétfő | Helyi

Elkészült a Gyermekkert Tagóvoda energetikai fejlesztése

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017.12.27.-én sikeres pályázatot nyújtott be a TOP „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” megnevezésű felhívásra.

2020. Szeptember 28. 09:37, hétfő | Helyi

Megtalálták az eltűnt férfit

Otthonába szállították és hozzátartozóinak épségben átadták az idős férfit a salgótarjáni egyenruhások.