Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi
Forrás: police

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.

Egy 18 éves férfi 13 óra 15 perc körül közlekedett személygépkocsival Salgótarján belterületén, a 21-es számú főúton, amikor balra, a Kassai sorra történő kanyarodása során összeütközött a Beszterce lakótelep irányából a városközpont irányába egyenesen haladó motorossal. A balesetben a motort vezető férfi megsérült.

Mátraszele irányából Salgótarján felé haladt személygépkocsival egy 18 éves férfi 2019. október 13-án 9 óra 40 perckor, amikor az úttest jobb oldali útpadkáján haladó gyalogost a jármű visszapillantó tükrével elsodorta. A gyalogosan közlekedő férfi a baleset következtében megsérült. A gépjármű vezetőjének alkoholszondás vizsgálata pozitív eredménnyel zárult.

Az elmúlt 24 órában a Nógrád megyei rendőrök további egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)

2024. Április 18. 16:30, csütörtök | Helyi

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból egy epilepszia kezelésére szolgáló gyógyszer két gyártási tételét-

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból az epilepszia kezelésére szolgáló egyik gyógyszer két gyártási tételét

2024. Április 18. 16:16, csütörtök | Helyi

Influenza - NNGYK: 9800-an fordultak orvoshoz a múlt héten.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 8-14. között 9800-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK)