Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2022. November 07. 11:35, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Baleseti összefoglaló

Baleseti összefoglaló

Az elmúlt három napon egy gyalogos sérült meg közúti közlekedési baleset során Nógrád megyében.

Egy 32 éves nő közlekedett gyalogosan 2022. november 5-én 13 óra körül Salgótarján belterületén, amikor hirtelen a járdáról a városközpont felől Somoskőújfalu irányába közlekedő személygépkocsi elé lépett. A sofőr a jármű elejével a gyalogost elütötte, aki ennek következtében megsérült.

Az elmúlt napokon a megye rendőrei további négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a közlekedési szabályok betartása mindenkire vonatkozik! Kérjük a gyalogosokat, hogy az úttesten való áthaladásukhoz elsősorban a kijelölt gyalogos-átkelőhelyet vegyék igénybe! Ha nincs a közelben kijelölt gyalogos-átkelőhely, akkor a gyalogos mielőtt az úttestre lép, köteles meggyőződni arról, hogy áthaladásával a járműforgalmat nem zavarja! Nem léphet az úttestre, ha a jármű olyan közel van, hogy annak zavarása nélkül az úttesten nem tud átkelni!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö