Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2018. Június 18. 08:52, hétfő | Helyi
Forrás: police

Balesetek Nógrád megyében, az elmúlt 24 órából

Balesetek Nógrád megyében, az elmúlt 24 órából

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Egy férfi közlekedett kerékpárral 2018. június 17-én a délutáni órákban Balassagyarmat irányából Szügy felé. A kerékpáros balra akart kanyarodni, melynek során egy, az előzését megkezdő gépjármű elé fordult, mely neki ütközött. A balesetben a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Egy 19 éves nő közlekedett a 21-es számú főúton, Salgótarján belterületén az éjszakai órákban, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban az út menti szalagkorlátnak, majd egy villanyoszlopnak ütközött, mely az ütközés következtében kitört. A balesetben a gépjármű vezetője súlyos, míg utasa könnyű sérülést szenvedett.

Nógrád megye területén a rendőrök továbbá három anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a balesetek körülményeit vizsgálja.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy mindig körültekintően, az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg gépjárművük sebességét! A megnövekedett forgalomra tekintettel több, kevésbé gyakorlott vezető is közlekedik az utakon, akikkel szemben nagyobb toleranciát kell tanúsítani. Türelemmel és előzékenységgel, valamint az előzési szabályok teljes körű betartásával fordítsanak kiemelt figyelmet a közlekedésben kevésbé gyakorlott résztvevők segítésére!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 14. 12:11, szerda | Helyi

Balesetek az elmúlt napon - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:43, hétfő | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:18, hétfő | Helyi

Kábítószer a gépkocsi utasterében

A Nógrád megyei rendőrök közúti ellenőrzés során kábítószergyanús anyagokat találtak egy személygépjárműben Mihálygergén.

2019. Augusztus 09. 14:22, péntek | Helyi

Az idős lakosok Kazáron riasztó ajtóéket kaptak a rendőrségtől

A prevenciós szakemberek időseket kerestek fel a községben, hogy otthonaikban adjanak számukra bűnmegelőzési tanácsokat.