Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Június 18. 08:52, hétfő | Helyi
Forrás: police

Balesetek Nógrád megyében, az elmúlt 24 órából

Balesetek Nógrád megyében, az elmúlt 24 órából

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Egy férfi közlekedett kerékpárral 2018. június 17-én a délutáni órákban Balassagyarmat irányából Szügy felé. A kerékpáros balra akart kanyarodni, melynek során egy, az előzését megkezdő gépjármű elé fordult, mely neki ütközött. A balesetben a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Egy 19 éves nő közlekedett a 21-es számú főúton, Salgótarján belterületén az éjszakai órákban, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban az út menti szalagkorlátnak, majd egy villanyoszlopnak ütközött, mely az ütközés következtében kitört. A balesetben a gépjármű vezetője súlyos, míg utasa könnyű sérülést szenvedett.

Nógrád megye területén a rendőrök továbbá három anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a balesetek körülményeit vizsgálja.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy mindig körültekintően, az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg gépjárművük sebességét! A megnövekedett forgalomra tekintettel több, kevésbé gyakorlott vezető is közlekedik az utakon, akikkel szemben nagyobb toleranciát kell tanúsítani. Türelemmel és előzékenységgel, valamint az előzési szabályok teljes körű betartásával fordítsanak kiemelt figyelmet a közlekedésben kevésbé gyakorlott résztvevők segítésére!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.