Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Március 13. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Balesetek Nógrád megyében

Balesetek Nógrád megyében

Nógrád megyében az elmúlt 24 óra alatt három személyi sérüléses és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Pásztó belterületén 2017. március 12-én 10 óra 20 perc körül egy személygépjármű kanyarodás közben - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött egy vele szemből érkező személygépkocsival. A baleset következtében egy személy megsérült.

Szintén Pásztó közelében, a 2122-es számú út 29-es kilométerszelvényében történt személyi sérüléssel járó baleset 18 óra 15 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Ecseg irányába haladó jármű eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy másik személygépjárművel. A baleset következtében két személy sérült meg. A balesetben érintett egyik gépjármű vezetőjének alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult, ellene a rendőrök feljelentést tettek.

Bátonyterenye belterületén 2017. március 13-án a reggeli órákban az egyik gyalogos-átkelőhelyen egy személygépjármű - eddig tisztázatlan körülmények között - elütött két személyt. Mindkét gyalogost kórházba szállították ellátásra.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2017. március 12-én délben Salgótarján belterületén, ahol egy személygépkocsi a vele azonos irányba haladó személygépjárművel ütközött össze. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Nógrádmegyer közelében 2017. március 13-án a hajnali órákban történt anyagi káros baleset. Egy Nógrádmegyer irányából Sóshartyán felé haladó személygépkocsi elütött egy őzet. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően! Tartsanak kellő követési távolságot, haladási sebességüket az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Alkohol fogyasztása után tilos gépjárművet vezetni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.