Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Augusztus 06. 10:32, kedd | Helyi
Forrás: police

Balesetek Nógrád megye

Balesetek Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A 22-es számú főúton, Salgótarján irányából Kishartyán felé közlekedett Renault típusú személygépkocsival egy 65 éves férfi 2019. augusztus 5-én 20 óra körül, amikor előtte, egy vele azonos irányba közlekedő autó hirtelen fékezett. A férfi azért, hogy az ütközést elkerülje, lassított, a járművét jobbra kormányozta, majd az út menti árokba hajtott, ahol felborult. A balesetben ketten megsérültek.

A megye területén további két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb balesetmegelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait!

Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR.

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.