Városlista
2020. február 22, szombat - Gerzson

Hírek

2019. Augusztus 14. 12:11, szerda | Helyi
Forrás: police

Balesetek az elmúlt napon - Nógrád megye

Balesetek az elmúlt napon - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Salgótarjánban, a Pintértelep irányából a városközpont felé közlekedett Citroen típusú személygépkocsival egy 23 éves férfi 2019. augusztus 13-án 15 óra 20 perckor, amikor egy kanyarban a vizes úttesten megcsúszott, majd a jobb oldali árokba lehaladt ahol felborult. A balesetben a sofőr megsérült.

Egy 75 éves férfi közlekedett motorkerékpárral 20 óra körül Pásztón, az Alkotmány úton, amikor járműve elé egy kutya ugrott, melyet a sofőr elütött. Az ütközés hatására a motoros elesett és megsérült.

A megye közútjain a rendőrök további egy anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 21. 08:39, péntek | Helyi

Tetten érték és elfogták a sorozatbetörőket

Salgótarjáni, szécsényi, nógrádsipeki és szügyi ingatlanokat tört fel az a két férfi, akiket elfogtak a balassagyarmati és letartóztattak a szécsényi nyomozók.

2020. Február 19. 13:28, szerda | Helyi

Rendszám nélkül közlekedett

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy 44 éves sóshartyáni férfi ellen.

2020. Február 18. 11:30, kedd | Helyi

Drog a zsebben

A rendőrök Karancslapujtő belterületén igazoltattak két férfit, akiknek a ruházatából kábítószert foglaltak le.

2020. Február 18. 11:03, kedd | Helyi

Az internet veszélyei

A rendőrök egy hét alatt több Nógrád megyei iskolában látták el tanácsokkal a diákokat a biztonságos internethasználat érdekében.