Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. November 26. 08:35, hétfő | Helyi
Forrás: police

Balesetek az elmúlt 24 órából - Nógrád megye

Balesetek az elmúlt 24 órából - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök; a gépjárművezető alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult.

Egy 50 éves férfi haladt 2018. november 25-én 10 óra körül személygépkocsival a 22-es számú főúton Balassagyarmat irányából Ipolyszög irányába, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban a nedves úttesten megcsúszott, áttért az úttest menetiránya szerinti bal oldalára, majd az útpadkán lehaladva egy közúti jelzőtáblának és egy fának ütközött. A baleset következtében a jármű vezetője és férfi utasa megsérült. A gépkocsi vezetőjének alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult.

A hatóság a baleset körülményeit vizsgálja.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mások életét és testi épségét is veszélyezteti az, aki szeszes ital vagy kábítószer hatása alatt vezeti járművét! A közlekedési szabályok betartásával, a közúti tragédiák elkerülhetőek és a sérülések súlyossági foka csökkenthető!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.

2024. Április 20. 06:00, szombat | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.