Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Augusztus 15. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Balassagyarmaton ápolják Törőcsik Andrást

Balassagyarmaton ápolják Törőcsik Andrást

A balassagyarmati kórházba került a berceli rehabilitációs intézetből Törőcsik András.

Az Újpest legendás, 59 éves focistája márciusi agyműtétjét követően áprilisban költözött be a nógrádi falu intézetébe, ahonnan a napokban Balassagyarmatra kellett átszállítani. A labdarúgó állandó megfigyelés alatt van.
A korábban alkoholproblémákkal küzdő legenda, ahogy 2010-ben, úgy egy (el)esés után idén is agyműtéten esett át, ezt követően döntöttek úgy családtagjai és barátai, hogy hosszú kezelésnek vetik alá. Egy évre ment be a berceli intézetbe, ahol havi 137 400 forintba kerül az alapellátása, ezt az összeget az UTE Baráti Köre állja.
Törőcsik láthatóan megváltozott, lefogyott, levágatta a haját. Nővére, Éva szerint aggodalomra most nincs ok, testvérének meg kell erősödnie, ezért került Balassagyarmatra.
– Az ápolóival egyeztetve döntöttünk úgy, hogy néhány napig kórházban gyógyuljon. Infúzióra kötve kap vitaminokat, szó sincs arról, hogy komolyabb gond lépett volna fel az egészségével kapcsolatban – mesélte a 45-szörös válogatott játékos testvére.
Törőcsiket barátai sűrűn látogatják, így Balassagyarmaton sem hagyják magára. Egyikük, Bendó Zsolt sportmenedzser szerint a betegnek egy újabb esés után kellett kórházba feküdnie.
– Hetek óta látom, hogy Andris szédül, Bercelen is elesett. Szó sincs alkoholról, egy kortyot sem ivott. Ki kell vizsgálni, hogy mi okozza ezt a gyengeségét, állandó szédülést – mondta Bendó, aki hozzátette, Balassagyarmaton az orvosok és nővérek között barátja intenzívebb ellátásban részesül, mint a berceli rehabilitációs intézetben.

Forrás: blikk.hu

Címkék: Törőcsik András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,