Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2017. Augusztus 30. 09:01, szerda | Helyi

Balassa Kártya

Balassa Kártya

Balassagyarmat Város Önkormányzata és a Fizetési Pont új városkártya programja keretében útjára indul a Balassa Kártya!

Egy kártya, amivel minden elintézhető!

A Balassa Kártya aktiválása mindössze pár percet vesz igénybe, csak személyi igazolványra és lakcímkártyára van szükség a névre szóló kártya elkészítéséhez.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt augusztus 30-án 10.00 és 16.00 óra között a Városháza előtt, ahol további információkat tudhatnak meg a kártya használatáról, illetve azonnal el is készítik azt.

A városkártya program célja, hogy könnyebbé tegye a városlakók mindennapjait egy olyan eszközzel, amely hatékony és látványos fejlődést segít elő Balassagyarmaton.

A kártya kitalálói ígérik, hogy a Balassa Kártyával egy egész szolgáltatáscsomagot kap a felhasználó, hiszen többek között akár vásárlás közben is befizetheti csekkjeit, feltöltheti mobiltelefon-egyenlegét, vagy válaszokat adhat fontos kérdésekre a várossal kapcsolatban, így aktívan részt vehet a várost érintő döntésekben. Mindezek mellett számos kevezményre is feljogosítja használóját a városban lévő kiskereskedelmi és szolgáltató egységekben, valamint a Fizetési Pontokon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,