Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Július 12. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Az utcán verekedett

Az utcán verekedett

Salgótarjánban az utcán vertek meg egy 29 éves helyi férfit.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt A. András 18 éves salgótarjáni lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a minap az éjszakai
órákban egy salgótarjáni templom lépcsőjén ülő férfit hangos szóváltást követően, több alkalommal, ököllel az arcán megütött. A sértett a bántalmazás következtében megsérült. A rendőrök A. Andrást elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és
gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 08:00, szerda | Helyi

Esős, záporos, kissé szeles idő.

Egy ciklon halad át felettünk, emiatt felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé számíthatunk esőre, záporokra, keleten, északkeleten zivatarokra is. Több tájegységünkön kiadósabb eső várható.

2024. Április 24. 06:20, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR.

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.