Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. December 07. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Az utcán bántalmazta

Az utcán bántalmazta

Egy 18 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a szécsényi rendőrök.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást N. K. József 18 éves rimóci lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2015. december 5-én 1 óra 20 perc körüli időben - Rimóc belterületén az utcán - előzetes szóváltást követően egy sörösüveggel a fején megütötte a sértettet, aki a földre esett. N.K. József a földön fekvő férfit tovább bántalmazta, több alkalommal ököllel a fején megütötte és megrúgta. A sértett a bántalmazás következtében -az előzetes orvosi vélemény alapján - súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök N. K. Józsefet elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya - szakértők bevonásával - folytatja a további eljárást.

Képünk illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 20:40, kedd | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 07. 15:15, kedd | Helyi

Áder János a fenntartható életmódról és az újrahasznosíthatásról is beszélt diákoknak Pétervásárán.

Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke környezetvédelmi, fenntarthatósági témájú előadást tartott.

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.