Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2020. Július 02. 10:24, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Az „Iskola Rendőre” program nyári tábora

Az „Iskola Rendőre” program nyári tábora

Több éves hagyományra tekint vissza a rendőrségi tábor Nógrád megyében.

A tábort idén a 2019/2020-as tanév záró rendezvényeként „Az iskola rendőre” program keretén belül 2020. június 29. és július 3. között a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság rendezi meg. A Tarjáni Gyermektáborban – bentlakásos és napközis jelleggel – 53 gyermek kapott lehetőséget az izgalmas programokon való részvételhez.

A rendezvényt 2020. június 29-én Zahorecz Sándor rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg, majd Berta Szabolcs rendőr alezredes, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettese köszöntötte a fiatalokat.

A tábor idei programjai között a rendőrség munkája, valamint a bűn- és baleset-megelőzési ismeretek mellett a felelős állattartás témája is kiemelt szerepet kap. A diákok csapatépítő tréningeken, akadály- és sportversenyen, érdekes előadásokon vehetnek részt, valamint a Jászberényi Állat- és Növénykertbe is ellátogatnak majd.

A programok és a foglalkozások célja - a felszabadult szórakozás és ismeretszerzés mellett - a helyes viselkedésmódra nevelés, a tolerancia erősítése, és közlekedési ismeretük bővítése volt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 10. 13:00, hétfő | Helyi

Közlekedési baleset Szügy belterületén

Egy vonat és egy személygépkocsi ütközött össze a Rákóczi úti vasúti átjáróban.

2020. Augusztus 10. 10:54, hétfő | Helyi

Tetten érték a betörőt, gyanúsítottként hallgatták ki

Két motorfűrészt és szeszes italt akart lopni a 38 éves nagylóci férfi.

2020. Augusztus 10. 09:00, hétfő | Helyi

Forgalomirányítás a 22-es számú főúton

Műszaki hiba miatt állt meg egy kamion Kishartyán külterületén.

2020. Augusztus 07. 13:23, péntek | Helyi

Megújult tornateremmel kezdik a tanévet a kerisek

Több mint nyolcmillió forint ráfordítással újíttatta fel a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum a salgótarjáni kereskedelmi iskolájának a külső tornatermét.