Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2019. Október 09. 16:53, szerda | PR

Az esküvő titkos meglepetése, a fehérnemű

Az esküvő titkos meglepetése, a fehérnemű

A helyszínt már hónapokkal korábban lefoglaltuk, a meghívottak listáját hetekig igazgattuk, kiküldtük a meghívókat, összeállítottuk a menüt, a menyasszonyi ruhát már álmunkban is le tudnánk rajzolni.

Ám még nem döntöttük el, milyen fehérneműt viseljünk a nászéjszakán?

Életünk egyik legfontosabb eseménye az esküvőnk, amikor szeretteink körében ünnepelhetjük meg, hogy szövetségre lépünk partnerünkkel. Természetesen vágyunk rá, hogy minden vendégünk jól érezze magát és olyan élményekkel térjen haza, amire szívesen emlékszik vissza élete során. Ezért tökéletesen megszervezzük az esküvő minden részletét a díszítéstől a zenén át a koszorúslányokig. Hosszasan tervezgetjük, milyen menyasszonyi ruhánk legyen, majd legalább ugyanennyi ideig válogatjuk is. Sőt, a vőlegény megjelenését is összhangba hozzuk a sajátunkéval.

kép: lascana1.jpg

Ám csak kevés szó esik arról a meglepetésről, amivel a leendő férjünk számára készülünk a nászéjszakára: a szexi esküvői fehérneműről. A különleges szettnek nem csak vonzónak érdemes lennie, hanem praktikusnak is, hiszen jól kell illeszkednie a menyasszonyi ruhához. Mindenképp a ruhához válasszuk a megfelelő fehérneműt és ne fordítva! A cél, hogy ne érezzük kellemetlenül magunkat a menyasszonyi ruhában a saját esküvőnkön.

Gondoljuk végig a következőket:

● Van pántja a menyasszonyi ruhánknak?
● Van szükségünk merevítőre?
● Akarunk a fehérneműbe csipkét?
● Milyen lesz a menyasszonyi ruha nyakkivágása: mélyen, köldökig dekoltált, kör- vagy szögletes kivágású?
● Nyáron, vagy forró éghajlaton lesz az esküvő megrendezve?
● Párnázott melltartót akarunk?

Mire figyeljünk, amikor fehérneműt választunk a menyasszonyi ruhánkhoz?

● Ne adjunk esélyt a melltartó pántjának, hogy kivillanjon a ruha alól, hacsak nem direkt úgy van kialakítva!
● Mindenképpen szép, ízléses fehérneműt válasszunk. Ünnepeljünk királynőként!
● Egyes menyasszonyi ruhákba beépítik a melltartót, ami nem jelent mindenkinek megfelelő megoldást.
● Széles nyakkivágású, ujjatlan, vagy pánt nélküli ruhákhoz nem illik a pántos melltartó.
● Előfordulhat, hogy olyan menyasszonyi ruhát választunk, amit úgy alakítottak ki, hogy a pántrésze harmonizálhasson a melltartó széles csipkepántjával. Ez esetben a kivillanó csipkepánt emelni fogja a menyasszonya ruha fényét.
● Keressünk egy ügyes kezű varrónőt, aki szükség esetén meg tudja oldani az apróbb összedolgozásokat.

Makulátlan megjelenésünkre bizonyára a násznép is szívesen emlékszik majd, ám legfényesebb csillogásunk el fogja varázsolni a férjünket! Királynői toalettünk tökéletes részlete, a vonzó fehérneműnk elenállhatatlanná tesz minket és felejthetetlenné a nászéjszakánkat.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 22. 17:13, kedd | PR

Munkahelyi étkeztetéssel bővítette tevékenységi körét a Jánosik és Társai Kft.

Jánosik és Társai Kft. egy évvel ezelőtt létrejött étkeztetési üzletága idén ősszel elnyerte a Siemens Gas and Power Budapesti Transzformátorgyár dolgozóinak és vezetőségének bizalmát.

2019. Október 17. 15:31, csütörtök | PR

Vegán, vegetáriánus: mi a különbség?

A vegetáriánus és a vegán életmód egyre népszerűbb, ugyanis az állati eredetű élelmiszerek elhagyása nemcsak az egészségre van jó hatással, hanem a környezetünkre, illetve a Földre is.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Augusztus 09. 13:15, péntek | PR

Fődíj egy csíkos napernyő

Mennyire igaz a régi sláger – egy csodálatos napernyő valóban főnyeremény! Ismerjük meg a hatalmas választékot, találjuk meg az igazit, és dobjuk fel a nyarat egy trendi, igényes árnyékolóval.