Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2019. Október 09. 16:53, szerda | PR

Az esküvő titkos meglepetése, a fehérnemű

Az esküvő titkos meglepetése, a fehérnemű

A helyszínt már hónapokkal korábban lefoglaltuk, a meghívottak listáját hetekig igazgattuk, kiküldtük a meghívókat, összeállítottuk a menüt, a menyasszonyi ruhát már álmunkban is le tudnánk rajzolni.

Ám még nem döntöttük el, milyen fehérneműt viseljünk a nászéjszakán?

Életünk egyik legfontosabb eseménye az esküvőnk, amikor szeretteink körében ünnepelhetjük meg, hogy szövetségre lépünk partnerünkkel. Természetesen vágyunk rá, hogy minden vendégünk jól érezze magát és olyan élményekkel térjen haza, amire szívesen emlékszik vissza élete során. Ezért tökéletesen megszervezzük az esküvő minden részletét a díszítéstől a zenén át a koszorúslányokig. Hosszasan tervezgetjük, milyen menyasszonyi ruhánk legyen, majd legalább ugyanennyi ideig válogatjuk is. Sőt, a vőlegény megjelenését is összhangba hozzuk a sajátunkéval.

kép: lascana1.jpg

Ám csak kevés szó esik arról a meglepetésről, amivel a leendő férjünk számára készülünk a nászéjszakára: a szexi esküvői fehérneműről. A különleges szettnek nem csak vonzónak érdemes lennie, hanem praktikusnak is, hiszen jól kell illeszkednie a menyasszonyi ruhához. Mindenképp a ruhához válasszuk a megfelelő fehérneműt és ne fordítva! A cél, hogy ne érezzük kellemetlenül magunkat a menyasszonyi ruhában a saját esküvőnkön.

Gondoljuk végig a következőket:

● Van pántja a menyasszonyi ruhánknak?
● Van szükségünk merevítőre?
● Akarunk a fehérneműbe csipkét?
● Milyen lesz a menyasszonyi ruha nyakkivágása: mélyen, köldökig dekoltált, kör- vagy szögletes kivágású?
● Nyáron, vagy forró éghajlaton lesz az esküvő megrendezve?
● Párnázott melltartót akarunk?

Mire figyeljünk, amikor fehérneműt választunk a menyasszonyi ruhánkhoz?

● Ne adjunk esélyt a melltartó pántjának, hogy kivillanjon a ruha alól, hacsak nem direkt úgy van kialakítva!
● Mindenképpen szép, ízléses fehérneműt válasszunk. Ünnepeljünk királynőként!
● Egyes menyasszonyi ruhákba beépítik a melltartót, ami nem jelent mindenkinek megfelelő megoldást.
● Széles nyakkivágású, ujjatlan, vagy pánt nélküli ruhákhoz nem illik a pántos melltartó.
● Előfordulhat, hogy olyan menyasszonyi ruhát választunk, amit úgy alakítottak ki, hogy a pántrésze harmonizálhasson a melltartó széles csipkepántjával. Ez esetben a kivillanó csipkepánt emelni fogja a menyasszonya ruha fényét.
● Keressünk egy ügyes kezű varrónőt, aki szükség esetén meg tudja oldani az apróbb összedolgozásokat.

Makulátlan megjelenésünkre bizonyára a násznép is szívesen emlékszik majd, ám legfényesebb csillogásunk el fogja varázsolni a férjünket! Királynői toalettünk tökéletes részlete, a vonzó fehérneműnk elenállhatatlanná tesz minket és felejthetetlenné a nászéjszakánkat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Április 07. 20:17, kedd | PR

Ismét bővült az M4-es autópálya

Nemrégiben adták át az M4-es gyorsforgalmi út újabb szakaszát. Az Üllő és Albertirsa közti elkészült résszel együtt már 45 km egybefüggő szakasza van az autópályának a kivitelezőknek köszönhetően.

2020. Április 07. 20:02, kedd | PR

Hogyan nyelvvizsgázz ingyen?

Nyelvtudásra és nyelvvizsgára nagy szükség van a mai világban, de ezek igen költségesek. Van azonban arra is lehetőség, hogy ingyen tanulj, és arra is, hogy ingyen szerezz nyelvvizsgát. Mutatjuk!

2020. Április 03. 05:00, péntek | PR

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.