Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2024. Május 08. 08:40, szerda | Helyi sport
Forrás: Hungaroring

Az építés és a bontás kéz a kézben jár a Hungaroringen.

Az építés és a bontás kéz a kézben jár a Hungaroringen.

Ahol a kivitelezők Formula 1-es tempót diktálnak, hiszen a Magyar Nagydíj előtt hatvan nappal vissza kell adniuk a területet,hogy elkezdődhessenek a sportszakmai előkészületek a versenyre.

A felújítás második ütemének első fázisa ennek megfelelően a végéhez közeledik: 4 darut már elbontottak, a depó kiszélesítése, az alagutak, a támfalak szerkezetépítése és a szigetelés befejeződött.
Jelenleg az útfelületek helyreállítása és takarítása, szegélykövezés és aszfaltozás folyik, építik az öntözőhálózatot és az elektromos hálózatot. Hamarosan elszállítják a megmaradt anyagokat, és akkor már csak az útfelületek takarítása marad, valamint a depó pinceszintjének aszfaltozása, hogy mire a száguldó cirkusz megérkezik hazánkba, minden a szokásos pompájában csillogjon, a Formula 1-es megjelenés érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 20:00, vasárnap | Helyi sport

Férfi kézilabda MK - Veszprémi címvédés Tatabányán.

A Telekom Veszprém megvédte címét a férfi kézilabda Magyar Kupában, mivel 33-30-ra legyőzte a Szegedet a tatabányai négyes döntő vasárnapi fináléjában.

2024. Május 19. 19:19, vasárnap | Helyi sport

Labdarúgó NB I - A hajrában fordított a Kecskemét.

A házigazda Kecskemét a hajrában szerzett góllal 2-1-re legyőzte a Zalaegerszeget a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, így előbbi csapat a hatodik, utóbbi pedig a kilencedik helyen végzett.

2024. Május 19. 18:30, vasárnap | Helyi sport

Először nyert futamot a túraautós Európa-kupában Losonczy Levente.

Losonczy Levente nyerte a túraautós Európa-kupa Zolderben rendezett második fordulójának második futamát vasárnap.

2024. Május 19. 13:45, vasárnap | Helyi sport

Cselgáncs-vb - Pupp a bronzért küzdhet.

Az 52 kilogrammos Pupp Réka a bronzéremért küzdhet az Abu-Dzabiban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság vasárnapi nyitónapján.