Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2021. December 13. 10:38, hétfő | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt négy nap közlekedési balesetei

Az elmúlt négy nap közlekedési balesetei

Baleseti hírek Nógrád megye.

Pásztó belterületén egy 43 éves férfi 2021. december 9-én a délutáni órákban személygépkocsival elütött egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó nőt. A gyalogos a baleset következtében megsérült. A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

Ugyanezen a napon 16 óra 45 perc körül a 22-es számú főúton, Érsekvadkert irányából Rétság felé haladt egy 82 éves férfi gépkocsival, amikor a járművel a havas úttesten megcsúszott és az út melletti árokba hajtva felborult. A gépkocsi vezetője a balesetben megsérült.

Egy 34 éves nő közlekedett személygépkocsival december 11-én 14 óra 30 perckor Alsópetény felől Keszeg irányába, amikor a kanyarban a nedves úttesten megcsúszott, a szemközti forgalmi sávba áttért, majd az útról lehaladt és egy fának ütközött. A balest során a nő megsérült.

Az elmúlt négy napon a megye rendőrei további egy személyi sérüléssel járó és 14 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A téli hónapok során a legtöbb problémát a csúszós út és a romló látási viszonyok okozzák. A megváltozott közlekedési körülmények váratlan helyzet elé állíthatják a járművezetőket, ezért lényeges, hogy vezetéstechnikailag felkészültek legyenek.

Ne feledjék, mindig vezessenek körültekintően, a gépkocsi sebességét az időjárási-, a látási- és az útviszonyoknak megfelelően válasszák meg!

….hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 11:12, kedd | Helyi

A zarándoklat felér egy terápiával

A zarándoklat kiváló terápiás alkalom, hiszen nem tudunk elmenekülni önmagunk elől és többnyire az életünk aktuális kérdéseire is választ kapunk az úton. Balázs Jeromos, az Ifjúsági Ferences Zarándoklat egyik szervezője szerint ráad

2022. Augusztus 09. 11:06, kedd | Helyi

Őrizetben a betörők

Ludányhalászi ingatlanba tört be az a két férfi, akit a szécsényi rendőrök rövid időn belül azonosítottak.

2022. Augusztus 09. 10:57, kedd | Helyi

Természetes praktikák vérszívók és rovarok ellen

Évről-évre súlyosabb bőrreakciókat produkál a szúnyog- és darázscsípés

2022. Augusztus 08. 13:49, hétfő | Helyi

Újra megnyílik Lucfalván a Faluház

Hosszú idő után újra várja a látogatókat a település népművészeti értékeit bemutató Faluház.