Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Október 12. 11:47, hétfő | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Egy 16 éves fiú vesztette életét az elmúlt 24 órában közúti közlekedési baleset következtében.

Egy 34 éves nő közlekedett 2020. október 11-én 16 óra 45 perc körül Szécsényfelfalu és Endrefalva közötti útszakaszon, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a járművel az úttesten megpördült és az út menti árokba, majd a földes területre lehaladt, ahol felborult. A baleset következtében a gépjárműben utazó 16 éves fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a gépjármű vezetője és további három utasa megsérült.

A baleset körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A megye területén a rendőrök az elmúlt napon két ittas vezetővel szemben intézkedtek.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, hogy figyelmesen, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek! Kérjük továbbá, hogy ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 08:00, szerda | Helyi

Esős, záporos, kissé szeles idő.

Egy ciklon halad át felettünk, emiatt felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé számíthatunk esőre, záporokra, keleten, északkeleten zivatarokra is. Több tájegységünkön kiadósabb eső várható.

2024. Április 24. 06:20, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.