Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2020. Január 30. 09:49, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Nógrád megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Héhalom belterületén, a Kossuth úton közlekedett személygépkocsival egy 22 éves férfi 2020. január 29-én a reggeli órákban, amikor egy egyenes útszakaszon áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd az út menti füves árokba hajtott.

A délutáni órákban egy 64 éves férfi haladt személygépkocsival a 21-es számú főúton Mátraverebély felé, amikor Bátonyterenye, Béke útra történő kanyarodása során összeütközött egy Salgótarján irányába közlekedő másik járművel.

Mindkét balesetben egy személy sérült meg. A megye területén az elmúlt napon további két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Több közlekedési baleset kiváltó oka az előzési és a kanyarodási szabályok megsértése. Nagyon fontos, hogy mielőtt a járművezető irányt változtat, manővere előtt meg kell győződnie arról, hogy gépkocsija előzésébe nem kezdett-e bele más jármű, illetve elsőbbséget kell adnia a szemből érkezőknek.

Kérjük a járművezetőket, az előzési szabályok mellett fokozottan figyeljenek a kanyarodás szabályainak betartására is.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 14:21, hétfő | Helyi

Az októberi hétvégéken is lehet utazni Dunakanyar-napijeggyel

2020. Szeptember 28. 10:49, hétfő | Helyi

Elkészült a Gyermekkert Tagóvoda energetikai fejlesztése

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017.12.27.-én sikeres pályázatot nyújtott be a TOP „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” megnevezésű felhívásra.

2020. Szeptember 28. 09:37, hétfő | Helyi

Megtalálták az eltűnt férfit

Otthonába szállították és hozzátartozóinak épségben átadták az idős férfit a salgótarjáni egyenruhások.