Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Január 30. 09:49, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Nógrád megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Héhalom belterületén, a Kossuth úton közlekedett személygépkocsival egy 22 éves férfi 2020. január 29-én a reggeli órákban, amikor egy egyenes útszakaszon áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd az út menti füves árokba hajtott.

A délutáni órákban egy 64 éves férfi haladt személygépkocsival a 21-es számú főúton Mátraverebély felé, amikor Bátonyterenye, Béke útra történő kanyarodása során összeütközött egy Salgótarján irányába közlekedő másik járművel.

Mindkét balesetben egy személy sérült meg. A megye területén az elmúlt napon további két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Több közlekedési baleset kiváltó oka az előzési és a kanyarodási szabályok megsértése. Nagyon fontos, hogy mielőtt a járművezető irányt változtat, manővere előtt meg kell győződnie arról, hogy gépkocsija előzésébe nem kezdett-e bele más jármű, illetve elsőbbséget kell adnia a szemből érkezőknek.

Kérjük a járművezetőket, az előzési szabályok mellett fokozottan figyeljenek a kanyarodás szabályainak betartására is.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit