Városlista
2019. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2019. Július 17. 12:32, szerda | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 19 éves férfi közlekedett Opel típusú személygépkocsival 2019. július 16-án 18 óra 20 perckor a 22-es számú főúton Balassagyarmat irányából Őrhalom felé, amikor egy kanyarban egy autó előzésébe kezdett. Egy vele szemben szabályosan közlekedő Volkswagen típusú gépkocsi vezetője azért, hogy az ütközést elkerülje a jobb oldali árok felé kormányozta járművét, azonban a két autó ennek ellenére összeütközött. Az Opel típusú gépkocsi az úttesten tovább sodródott és egy vele szemben közlekedő Ford típusú gépkocsinak is nekiütközött, majd a 19 éves férfi autójával az út menti árokba csapódott. A balesetben három személy megsérült.

A megye közútjain a rendőrök további egy személyi sérüléses és két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Felhívjuk a figyelmet, hogy körültekintő, óvatos vezetéssel, a KRESZ szabályainak betartásával a balesetek nagy része elkerülhető, a passzív biztonsági eszközök használatával a sérülés súlyossága mérsékelhető. A biztonsági öv használata a gépkocsi vezetőjének és utasainak egyaránt kötelező!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 14. 12:11, szerda | Helyi

Balesetek az elmúlt napon - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:43, hétfő | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:18, hétfő | Helyi

Kábítószer a gépkocsi utasterében

A Nógrád megyei rendőrök közúti ellenőrzés során kábítószergyanús anyagokat találtak egy személygépjárműben Mihálygergén.

2019. Augusztus 09. 14:22, péntek | Helyi

Az idős lakosok Kazáron riasztó ajtóéket kaptak a rendőrségtől

A prevenciós szakemberek időseket kerestek fel a községben, hogy otthonaikban adjanak számukra bűnmegelőzési tanácsokat.