Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Hírek

2019. Július 17. 12:32, szerda | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 19 éves férfi közlekedett Opel típusú személygépkocsival 2019. július 16-án 18 óra 20 perckor a 22-es számú főúton Balassagyarmat irányából Őrhalom felé, amikor egy kanyarban egy autó előzésébe kezdett. Egy vele szemben szabályosan közlekedő Volkswagen típusú gépkocsi vezetője azért, hogy az ütközést elkerülje a jobb oldali árok felé kormányozta járművét, azonban a két autó ennek ellenére összeütközött. Az Opel típusú gépkocsi az úttesten tovább sodródott és egy vele szemben közlekedő Ford típusú gépkocsinak is nekiütközött, majd a 19 éves férfi autójával az út menti árokba csapódott. A balesetben három személy megsérült.

A megye közútjain a rendőrök további egy személyi sérüléses és két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Felhívjuk a figyelmet, hogy körültekintő, óvatos vezetéssel, a KRESZ szabályainak betartásával a balesetek nagy része elkerülhető, a passzív biztonsági eszközök használatával a sérülés súlyossága mérsékelhető. A biztonsági öv használata a gépkocsi vezetőjének és utasainak egyaránt kötelező!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 06. 08:27, péntek | Helyi

Félpályás útlezárás a 2-es számú főúton

Nagyoroszi belterületén ütközött egy parkoló járműnek egy személygépkocsi.

2019. December 05. 15:06, csütörtök | Helyi

Csalás miatt őrizetben

Több, mint hatmillió forint kárt okozott az a 30 éves mezőszemerei férfi, akit a salgótarjáni rendőrök őrizetbe vettek.

2019. December 05. 14:19, csütörtök | Helyi

Pénztárcát lopott, elfogták

Az egyik salgótarjáni étteremben őrizetlenül hagyott pénztárcát vett magához egy 45 éves férfi.

2019. December 04. 08:27, szerda | Helyi

Nem élhetek muzsikaszó nélkül

A Magyar Kultúra Napja előtt újabb premierrel tiszteleg a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház: a 2019/2020-as évadnak negyedik premiere január 22-én 19 órakor lesz először látható a nagyszínpadon.