Városlista
2022. augusztus 19, péntek - Huba

Hírek

2022. Január 13. 14:54, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt három nap közlekedési balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt három nap közlekedési balesetei - Nógrád megye

A megye rendőrei hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy 65 éves nő közlekedett 2022. január 11-én 8 óra 45 perc körül személygépkocsival Becske irányából Magyarnándor felé, amikor egy balra ívelő kanyarban a jobb oldali betonozott vízelvezető árokba, majd az út melletti fák közé lehaladt, ahol a tetejére borult. A baleset következtében a gépjármű vezetője megsérült.

Az elmúlt három napon a rendőrök további egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Kérjük a járművezetőket, hogy mindig az út-, időjárási és látási viszonyoknak, illetve az út vonalvezetésének megfelelő sebességgel haladjanak! Közlekedjenek figyelmesebben, és mindig tartsák be a sebességhatárokat, az út -, időjárási és látási viszonyoknak, illetve az út vonalvezetésének megfelelő sebességgel haladjanak!

Felhívjuk a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:39, péntek | Helyi

Zaklatta a kiskorút és annak családtagjait is

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 20 éves salgótarjáni férfivel szemben, aki az interneten megismert kiskorú lányt és szüleit a visszautasítását követően hónapokon keresztül zaklatta.

2022. Augusztus 12. 08:21, péntek | Helyi

Neki nem volt, ezért "megcsapolta" a szomszéd házat

A rétsági nyomozók lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát a romhányi lakos ellen.

2022. Augusztus 11. 13:19, csütörtök | Helyi

Jöhet a kéményseprő!

Az idei évben eddig már 56 kéménytűznél avatkoztak be a Nógrád megyei tűzoltók. A nyár ugyan nem a kéménytüzek szezonja, de pont ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy felülvizsgáltassuk az éppen nem használt égéstermék elvezetőket.

2022. Augusztus 11. 10:53, csütörtök | Helyi

Az utóbbi 3 nap eseményei az utakon

Az elmúlt három napon hatan sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye közútjain.