Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. December 14. 11:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Az elmúlt 4 nap balesetei

Az elmúlt 4 nap balesetei

Az elmúlt négy napon személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset a megyében nem történt.

Egy 49 éves férfi haladt személygépkocsival Salgótarján belterületén, a Szerpentin úton 2020. december 12-én 18 óra 15 perckor, amikor az úttest jobb oldalán parkoló járművek kikerülése közben a vele szemben közlekedő gépkocsinak, majd egy parkoló járműnek ütközött.

Szügy belterületén közlekedett gépkocsival december 13-án 4 óra 21 perckor egy 21 éves férfi, amikor az útpadkára lehaladt, majd onnan az úttestre visszatérve megcsúszott, és felborult. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést adott.

A balesetek következtében személyi sérülés nem történt, a gépkocsikban anyagi kár keletkezett. A megye rendőrei további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti! Az alkohol kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki - észlelési idő növekedése, reflexek tompulása, szemmozgató izmok lassulása -, amelyek a biztonságos közlekedéssel nem egyeztethetők össze.

Ne feledjék, az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:40, csütörtök | Helyi

Vége a drogbiznisznek!!!

Egy 40 éves nő anyagi haszonszerzés céljából árusított új pszichoaktív anyagot, a salgótarjáni rendőrök azonban pontot tettek az ügy végére, és őrizetbe vették.

2024. Április 18. 11:21, csütörtök | Helyi

Öttusa vk - Nagy mezőny jön Budapestre, a szövetség pályázik a 2027-es vb-re.

Az olimpiai kvalifikációs időszak végéhez közeledve egyre kiélezettebb az öttusázók versengése a párizsi kvótákért.

2024. Április 18. 08:21, csütörtök | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Hideg reggel, hűvös, szeles délután.

Keleten, délkeleten indulhat esősen a reggel. Napközben a napos, gomolyfelhős idő mellett elszórtan fordulhatnak elő záporok,