Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Július 19. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Átvette megbízólevelét dr. Szabó Sándor

Átvette megbízólevelét dr. Szabó Sándor

Átvette megbízólevelét dr. Szabó Sándor, kormánymegbízott. A dokumentumot Orbán Viktor miniszterelnök adta át a Nógrád Megyei Kormányhivatal vezetőjének az Országházban.

A fővárosi és megyei kormányhivatalok vezetőinek kinevezésekor mondott beszédében a kormányfő kiemelte: a versenyképes magyar gazdasághoz versenyképes, jól szervezett új magyar állam kell, ezért vágtak bele a kormánypártok az állam újjászervezésébe 2010-ben. A miniszterelnök hangsúlyozta: minél erőteljesebben integrálódik Magyarország a nagyobb egységekbe, annál inkább megnő a nemzeti közigazgatás szerepe. „Brüsszelből nem lehet irányítani a magyar államot", ezért erős, nemzeti szemléleten alapuló közigazgatásra van szükség. A miniszterelnök július elsejei hatállyal nevezte ki a fővárosi és megyei kormányhivatalok vezetőit. A kinevezésekre azért volt szükség, mert a miniszterelnök négyéves mandátumának lejártával a korábbi vezetők megbízatása is megszűnt.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: kormánymegbízott

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 18:00, kedd | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.

2024. Április 30. 13:12, kedd | Helyi

Elismerések a Rendőrség napja alkalmából.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság számos munkatársa vehetett át elismerést Szent György, a rendőrök védőszentjének ünnepe alkalmából.