Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Június 28. 05:03, péntek | Belföld
Forrás: mti

Átmeneti enyhülést hoz a hidegfront a hétvégére

Átmeneti enyhülést hoz a hidegfront a hétvégére

Sok napsütés várható az utolsó júniusi hétvégén, de átmeneti enyhülést hoz a hidegfront. Pénteken mindenhol 30 Celsius-fok alatt alakulnak a hőmérsékleti maximumok, de vasárnap néhol ismét 34 fokig melegszik a levegő

- derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken alapvetően napos időre van kilátás, csapadék nem várható. Több helyen erős lesz a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 12-19 fok között alakul, de néhol ennél hűvösebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 25-29 fok között alakul.

Szombaton is napsütéses lesz az időjárás, csapadék nem lesz. Az északkeleti megyékben lehet erős a szél. A minimumhőmérséklet 11-17, a maximumhőmérséklet 26-30 fok között várható.

Vasárnap is országszerte derült, száraz idő lesz. A leghidegebb órákban 11-17 fok lesz. Napközben 29-34 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Címkék: hidegfront, lehűlés, meleg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről