Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Február 12. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Átlagos a nyugdíj Nógrádban

Átlagos a nyugdíj Nógrádban

Éppen a lista közepén helyezkedik el az átlagnyugdíjakról szóló rangsorban Nógrád megye.

A Budapestet és a megyéket értékelő rangsort a Figyelő hírportál készítette. Az elemzésből kiderül, hogy Nógrád megyében körülbelül hatvanezren részesülnek nyugellátásban, amelynek átlaga 89 ezer forint. Budapesten Józsefváros, az országban pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megye nyugdíjasait illeti a legkisebb nyugdíj, a VIII. kerületben 105 ezer, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében pedig mindössze 77 ezer forint. A legtöbb pénzt Budapesten a II. kerületi nyugdíjasok kapják, nekik átlagban 138 ezer forintot visz a postás, míg Fejér megyében 113 ezer 100 forint az átlagnyugdíj. A legmagasabb és legkisebb összeg közötti különbség Budapest kerületei esetében eléri a 30 ezer forintot, a megyék között nincs ekkora különbség, ott nagyjából 25 ezer a differencia.

Forrás: radiofocus.hu

További híreink

Címkék: nyugdíj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)

2024. Május 09. 09:41, csütörtök | Helyi

Három a magyar igazság!

Egy helybeli férfi Salgótarján különböző részein három nap leforgása alatt három gépkocsit tört fel, a híres mondás azonban itt is beigazolódott. Három nap elég volt a nyomozóknak is az igazság kiderítésére és az elkövető elfogá

2024. Május 09. 09:30, csütörtök | Helyi

Közösen fejleszti a testnevelő tanárok képzését a TF és a Magyar Diáksport Szövetség.

A testnevelő tanárok képzésének fejlesztését és gyakorlatiasabbá tételét szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet szerdán írt alá Sterbenz Tamás.