Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. Február 02. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Áthegesztette az alvázszámot

Áthegesztette az alvázszámot

Az eljárást a szendehelyi férfi ellen vádemelés javaslatával zárták le a rétsági nyomozók.

A bejelentés 2014. július 1-jén érkezett a rendőrségre, miszerint egytelephelyen egy személygépkocsin végeztek eredetiség vizsgálatot, éseközben észlelték, hogy annak alvázszámát megváltoztatták. Az eljárássorán a nyomozók megállapították, hogy a gépjármű hatósági jelzését akorábbi tulajdonosa változtatta meg. A 39 éves szendehelyi férfikihallgatásakor elmondta, hogy a külföldről behozott gépjármű iratai
elvesztek, ezért interneten keresett egy megegyező típusú, olcsón eladó,baleset során összetört személygépkocsit, melyet megvásárolt. Majd azígy megvásárolt gépjármű egyedi azonosító jelét áthegesztette akülföldön megvásárolt személygépkocsiba. Ezt később értékesítette,de a vevőnek semmit nem mondott a cselekményéről.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egyedi azonosító jellelvisszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. F. 39éves szendehelyi lakossal szemben folytatott eljárást befejezte, azügy iratait a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek vádemelésijavaslattal megküldte.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:00, szerda | Helyi

Nyissa ki az ajtót! Rendőrség!

Hivatalos eljárást színlelve jutott be idős ismerőséhez az a 29 éves férfi, akit a bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vettek.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.