Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Szeptember 22. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: police

Átadták a Szondi György Díjat

Átadták a Szondi György Díjat

Dr. Kalmár Zsolt r. ezredes Nógrád megye bűnügyi rendőr-főkapitány helyettese nyerte el.

Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhelyen 2015. szeptember 19-én tartották meg a IX. Nógrádi Megyenapot, melyet Kálmán Peregrin ferences atya nyitott meg. A rendezvényen többek között részt vett Oláh Gábor, regionális fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár, Nagy Attila, Mátraverebély polgármestere és Dr. Nagy László r. ezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője is. A Nógrád Megyei Közgyűlés a nyomozói, felderítői és egyéb közigazgatási tevékenység végzése során példamutató szolgálat ellátása és kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül Nógrád Megye Szondi György díjat adományozott Dr. Kalmár Zsolt r. ezredes bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesnek. Az elismerést Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Közgyűlés elnöke adta át. Dr. Kalmár Zsolt r. ezredes köszönetét fejezte ki a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság teljes állományának, munkatársainak, kollégáinak, akik támogató munkájukkal nagymértékben hozzájárultak az elismeréshez.

A Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhelyen megrendezett megyenapon a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei bűnmegelőzési tanácsadással és bűnügyi technikai, rendőrségi jármű és eszköz bemutatóval színesítették a programot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.

2024. Április 20. 06:00, szombat | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.